6 stopničk do neizmerne spolne energije

Ker je spolna energija tista, ki zagotavlja dober seks in izjemne orgazme.

24.5.2018 ob 6:12

par_seks_poljub_spolnost_strast_postelja_on_zgoraj.jpg

Za večino je seks en od načinov sproščanja: pot s sladkim ciljem. A kaj, če bi mu dodala še malo čarovnije? Ta se skriva v pravi spolni energiji. Če jo boš okrepila, boš v vajin spolni akt priklicala nove občutke in močnejše odzive vajinih teles na dražljaje, kar bo v končni fazi pomenilo tudi močnejšo medsebojno vez in seveda občutnejše orgazme.

Morda se ti zdi vse to zapleteno, a ko boš spoznala šest preprostih korakov, ki po pisanju Your Tanga vodijo do občutne spolne energije, jih boš nedvomno vključila v predpripravo na akcijo in v končno dejanje.

1 Vzemi si čas

Lahko pol ure ali dve uri, pomembno je, da sebe in okolje pripraviš na izjemno doživetje. Čarovnija v obliki spolne energije potrebuje primerno podlago, za snovanje te pa si moraš vzeti čas.

2 Pripravi prizorišče

Okrasi spalnico oziroma prostor, kjer se bosta ljubila. Saj veš, sveče, zapeljive dišave, pritajena svetloba, glasba, posteljnina. Upoštevaj čisto vse dejavnike, ki bodo oplemenitili spolni akt.

3 Poveži se s svojim telesom

Izberi način, ki ti pri tem najbolj odgovarja: joga, ples, globoko dihanje, meditacija ali vse skupaj in tako ozavesti svojo notranjo energijo, ki jo boš v pravem trenutku lahko spremenila v erotično moč.

4 Usmeri misli v svoje želje

Bodi natančna: želim si njegovih dotikov na mojih dojkah, nožnici, ustnicah. Rada bi, da si me vzame v točno določenem položaju. Želim se dotikati njegovih stegen, las. Rada bi poljubljala njegov vrat in rada bi njegove poljube čutila na svojem. Predstavljaj si, kaj bi želela okusiti, ideje lahko tudi zapišeš. S tem boš okrepila vzburjenje in si odprla pot do intenzivne spolne izkušnje ter močnega orgazma.

5 Ostani v njegovem objemu, dokler ti je prijetno

Naj se ti ne mudi proti cilju. Dovoli, da tvoje telo povsem preplavi pričakovanje, da se energija nakopiči v tvojih intimnih delih in počakaj, da se na koncu sprosti v ognjemetu neizmerne strasti.

6 Uživaj v miru in tišini

V njegovem naročju uživaj ob dejstvu, da so se tvoje želje uresničile. Kajti nedvomno se bodo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)