5 spolnih poz, ki bodo spodbudile tvoj libido

Obstajajo spolni položaji, ki ti lahko pomagajo tedaj, ko tvoje spolno poželenje ni ravno na zavidljivem nivoju.

16.7.2018 ob 9:38

seks_ona_na_vrhu.jpg

Zgodi se, da telo ne sodeluje z možgani. Z veseljem bi se predala vročemu seksu z dragim, misli so povsem pripravljene nanj, zadeve spodaj pa govorijo drugače. V takšnih trenutkih izberi katero od poz, ki bodo spodbudno vplivale na celotno zgodbo in tudi nožnico pripravile k sodelovanju. Sledeče ti priporoča Cosmopolitan.

Sama svoja mojstrica

Če nekoliko zaostajaš za njim, sprva zadeve v svoje roke vzemi sama. Uleži se na posteljo, razširi noge in se igraj s svojo intimo. Kako in kaj najbolje početi, že veš. On naj te pri tem samo opazuje. Ko se bodo zadeve dovolj zagrele, se z zadnjico pomakni na rob postelje, on naj vate penetrira tako, da stoji med tvojima nogama, ti pa si lahko proti vrhuncu še vedno lahko pomagaš z masturbacijo.

Zaprte oči

Ležiš na hrbtu, on kleči med tvojima nogama, ki ju položiš na njegova ramena. Naj nekoliko pridrži tvoje boke (pod nje si lahko položiš blazino) in tako vstopi vate. Med tem, ko on v ritmu zadeve pelje proti cilju, se ti lahko dodatno stimuliraš z rokama. V običajni pozi je pri tej stalno prisoten očesni stik, če si bosta oči prevezala, pa bo izkušnja povsem drugačna. Ne v slabem smislu.

Moč treh

Vzemi v roke vibrator, se spusti na kolena, močno razširi noge, se nasloni na roki ter igračko tedaj, ko si te on vzame v položaju po pasje, prisloni ob klitoris. Zagreta boš v, recimo, dveh sekundah, kar pa ne pomeni, da vibrator potem vrzi v kot.

Zvita žlička

Nedvomno pozo  žlička že poznaš. Ti si na boku, on je na boku za teboj in si te tako vzame. Znano, zato malo dolgočasno, torej nekaj spremenita. On leži na hrbtu, ti na hrbtu ležiš na njem, se ob njegovem telesu opiraš na svoja stopala in zadeve opravljata v položaju, ki zagotavlja globljo penetracijo ter ti omogoča izdatnejšo stimulacijo tvojega strateškega mesta. Lahko z roko ali z igračko.

Črna vdova

Poza, ki je divja, drugačna in zato zažiga. Torej: ti si na stolu. Z rokami in nogami se opiraš na površino stola tako, da gledaš proti njemu in je tvoje telo dvignjeno od podlage. On stoji pred tabo in si te vzame. Drži te pod boki, pomika tvoje telo naprej in nazaj ter vaju v divjem ritmu pelje tja, kamor si oba želita.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)