4 super nasveti za poljube, ki jih nikoli ne bo pozabil

Obstajajo načini, s pomočjo katerih je poljubljanje mogoče dvigniti na novo dimenzijo.

11.9.2018 ob 10:37

par_poljub_micna.jpg

Le težko bi našli nekaj, kar je prijetnejšega od strastnega, vročega poljuba z nekom, ki ima v vašem srcu prav posebno mesto. A če boste pri tem uporabili nekaj posebnih tehnik, boste to dejanje dvignili na novo dimenzijo, dragemu nedvomno zamajali tla pod nogami in dokazali, da poljubi nikoli ne morejo biti dolgočasni. Preden pa spoznate tehnike, ki jih priporoča Your Tango, upoštevajte nekaj kratkih napotkov.

Ne hitite. Tehnike so različne in z njimi ne hitite. Namesto tega jih počasi uvajajte, jih postopoma spoznavajte in ko boste osvojili vse, pri srečanju ustnic izmenjujte.

Upoštevajte vajine okuse. Ni vam treba uporabljati vseh. Morda boste na poti uvajanja spoznali, da nekatere vam ali vašemu dragemu pač ne odgovarjajo. S tem ni nič narobe. Uporabite le tiste, ki so po godu obema. Konec koncev naj bi bili poljubi prijetni.

Dovolite si spremembe. Ni vam treba slepo slediti napotkom. Bodite odprtih misli in jim dodajte svoje začimbe ali osnujte sebi lastne prijeme.

In sedaj k napotkom ...

Uporabite roke

Res je, da pri poljubih glavno vlogo igrajo ustnice, a če se jim bodo pridružile tudi roke, bo izkušnja veliko bolj intenzivna.

Klasični poljub je videti nekako takole: roki ovijete okoli njegovega pasu ali vratu in se s svojim telesom prislonite na njegovega. Da bi zadeve bile še bolj vroče, svoji roki med poljubljanjem položite na njegovo glavo ali vrat. Naj ne stojita kar pri miru. Z njima se sprehajajte po njegovem vratu, s prsti mu polzite skozi lase.

Z rokama njegovo glavo približajte svoji. Če bi ga radi malo dražili, jo lahko tudi odmaknete. Uporabite nohte in nekoliko popraskajte njegove lasišče ali vrat. Če bo sledil vaši igri in vas ponsemal, bo zadeva še toliko bolj spodbudna.

Grizljajte njegove ustnice

Z drobnimi, nežnimi ugrizi se sprehajajte po njegovih ustnicah. Lažje, kot na spodnji boste to počeli na zgornji ustnici.

Z zobmi nežni primite majhen delček njegove kože in jo rahlo povlecite. Zadeva je povsem preprosta. Če mu bo všeč, se lahko na enak način sprehajate po njegovem vratu.

Če ne boste pregrobi, ne more nič iti narobe. Vse, kar si morate zapomniti je, da so poljubi namenjeni zagotavljanju užitka in ne bolečine. Pazite torej, da vas ne zanese.

Sesajte njegova ušesa

Vse premalo pripadnic nežnejšega spola se zaveda, kako občutljiva so v resnici moška ušesa. Nedvomno bi morali izkoristiti to dejstvo. Nežno poljubljajte njegove ušesne mečice, sprehajajte se po njegovem uhlju z jezikom, poljubi in ga nežno sesajte.

Če se vam bo zazdelo, da mu je to všeč, začnite z grizljanjem. Potem, ko boste obdelali zunanji del, se z jezikom podajte na raziskovanje notranjosti ušesa. Morda se to ne sliši kot najbolj seksi in vroča stvar, ki jo lahko storite, a verjemite, poteza ga bo močno vzburila.

Poljubljajte ga povsod

To, da mu poljubi na vratu prijajo, že veste. A če boste pozornost posvečali le temu, bo kaj lahko vse skupaj postalo dolgočasno. Zato z ustnicami in jezikom raziskujte tudi druge dele njegovega telesa.

Začnite pri ramenih in se s poljubi spuščajte po hrbtu. Nekaj minut se osredotočite samo nanj. Spremljajte njegovo dihanje in odkrivajte kotičke, kjer mu poljubi najbolj prijajo.

Ko bo hrbet imel dovolj, se spustite do zadnjice, če ste za malo poreden seks, vse do zadnjične odprtine. Igrajte se s kombinacijo poljubov, draženja z jezikom in ugrizov. Še bolj boste zadeve zagreli, če se boste na enak način igrali na njegovem sprednjem delu telesa: od vratu preko ramen, trebuha vse niže in niže.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: "Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila" (resnična izpoved) ali pa 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)