10 največjih zločinov v postelji, ki v trenutku ubijejo spolno slo

Obstajajo napake, ki si jih tedaj, ko sta v vročem objemu, ne bi smeli privoščiti za nobeno ceno.

5.9.2018 ob 10:38

spolnost.jpg

Torej, ste v postelji z moškim svojih sanj (ali moškim, s katerim sta le prijatelja z uslugami), ko on nenadoma vaše spodnje perilo primerja s perilom svoje mame. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da ne glede na to, kako blizu orgazma ste, v trenutku nase navlečete kavboje in majico ter zbežite. Upravičeno. A niso le moški tisti, ki s svojimi besedami in dejanji lahko v trenutku ubijejo spolno slo. Tudi ženske večkrat zagrešijo katerega od  zločinov, ki si jih v postelji nihče ne bi smel dovoliti. Kateri so velik ne, niza Cosmopolitan.

Kričanje ali šepetanje imena (ne njegovega)

Ne glede na to, ali sta v zvezi eno leto, en mesec ali sta v postelji le za zabavo, napačno ime, ki bo z vašega jezika zletelo tedaj, ko vas strastno objema, bo v trenutku ohladilo zadeve.

Bruhanje

Malo preveč pijače? Če menite, da bi bilo ob posteljo pametno postaviti vedro, bi bilo bolje pozabiti na seksi srečanje.

Gledanje televizije (izjema so porno filmi)

Vašemu dragemu na videz ni mar, da medtem, ko naj bi se predajali le enemu dejanju, vmes poškilite še, kaj se dogaja v filmu ali nadaljevanki, ki se vrti na malem zaslonu. Bolje bi ga bilo ugasniti. Kajti, čeprav deluje brezbrižno, zagotovo mu ni vseeno, da mu ne namenjate vse vaše pozornosti.

Omenjanje mame, očeta ali drugega sorodnika

Le redke so stvari, ki seksi vzdušje zamorijo hitreje, kot dejstvo, da tedaj, ko se ljubite, razmišljate o svojemu bratu. Zato, ne glede na to, kaj se vam plete po glavi, v tem primeru raje molčite.

Otroška govorica

Preprosto: ni seksi. Pretvarjanje, da ste v postelji otrok, je neprimerno, neokusno in povsem nepotrebno.

Histerični jok

Kombinacija alkohola in hormonov lahko v oči zvabi solze. Res je, čustev ni vselej lahko zadržati, a če vas ta vodijo proti histeričnemu joku, se lahko zgodi, da se bo vse skupaj končalo precej drugače kot bi si želeli.

Pritoževanje o svojem telesu

Vaša močna stegna in preveč obložen trebušček v njegovih očeh nista pomembna. Torej, zakaj bo jih omenjali in uničili trenutek?

Brskanje po telefonu

Ne samo, da je to neprijazno in nesramno, s tem ga boste resnično užalili. Tako kot bi on užalil vas. Ne storite ničesar, česar nočete, da bi drugi storili vam.

Izpovedovanje ljubezni

Bombe z začetnico L nikoli ni pametno prvič odvreči med spolnim aktom.

Primerjava z bivšimi

Niti pomislite ne na to. Zadeva se zagotovo ne bo dobro končala, čeprav mu poveste, da je veliko boljši od tistega, ki je vaše rjuhe grel pred njim. Vsaka primerjava z bivšimi mu bo sporočila, da živite v preteklosti. To pa ni prav nič seksi.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska ali pa 8 idej za po seksu, ki bodo okrepila vajino povezanost

Priporočamo tudi: Jasni dokazi, da imata čudovit odnos


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)