Največje seks zadrege (resnične zgodbe)

Seks je včasih tudi vir zadrege, o čemer s svojimi pripovedmi o najbolj sramotnih seksi doživetjih pričajo pogumni moški.

25.4.2022 ob 8:29 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Največje seks zadrege (resnične zgodbe)

Seks je večinoma vir užitka ter zadovoljstva, včasih pa tudi zadrege. Kaj vse se lahko med njim zgodi, dokazujejo zgodbe resničnih junakov, ki so se takole spomnili najbolj sramotnih seksi zgodb.

WC papir

"Z dekletom sva bila v študentski sobi, sredi akcije, ko me je začela močno srbeti zadnjica. Skušal sem to ignorirati, a ni šlo. Srbenje je postajalo vse močnejše, zdelo se mi je, kot da mi gori anus.

Na hitro sem se hotel popraskati, a ko sem odmaknil roko od kritičnega mesta sem dojel, da je vzrok srbenja majhen košček toaletnega papirja, ki se je ujel v mojo zadnjico.

Bil sem tako šokiran, da nisem dojel, da buljim vanj. Čeprav je bilo to samo za eno sekundo, je ona opazila. Nasmejala se mi je, jaz pa nisem vedel, kam bi se skril od sramu. A na koncu sva kljub vsemu ostala prijatelja za seks."

Napačna soba

"Med novoletnimi počitnicami sem na zabavi po naključju srečal svojo srednješolsko simpatijo. Hitro sva se zbližala, odšla sva k njej domov, a ker je bila njena soba blizu sobe staršev sva morala biti tiho.

Ponoči sem se zbudil, vstal in šel na stranišče, vrni sem se in v temi začel iskati posteljo, a nisem dojel, da sploh nisem v njeni, temveč v sobi njenih staršev.

Oče je prižgal luč, zakričal:  kaj za vraga … Lahko si predstavljate, da mu ni bilo nič jasno, ko je ponoči v spalnici zagledal na pol golega neznanca. Še dobro, da me ni udaril. Uspel sem izustiti, da sem prijatelj njegove hčerke, mama pa je rekla le še, da se bomo pogovorili zjutraj."

Napačno ciljanje

"Moja sperma je pristala v nosu, očeh in na celem obrazu dekleta, ki je želelo, naj ejakuliram na njene dojke. Zaletelo se ji je in začela je močno kašljati, jaz pa bi se najraje udrl v zemljo."

Napačna luknja

"V položaju po pasje sem seksal z dekletom, pri tem zgrešil pravo luknjo in ne vedoč kaj počnem, skušal penetrirati v njen anus. Za oba je bilo zelo boleče."

Neuspešno vezanje

"Z bivšim dekletom sva prišla na idejo, da bi se lahko malo vezala. Ker nisva imela ničesar drugega, sem jo na postelj privezal z njenimi svilenimi šali, zaradi močnih vozlov pa sem jih uničil, saj jih nisva mogla lepo odvezati.  Bila je zelo jezna, ker zaradi mene niso več bili uporabni."

Nesreča z lubrikantom

"Pripravljal sem se odpreti nov lubrikant, a bil sem neroden in nenadoma je pristal povsod: na meni, po postelji … stekel sem v kopalnico, da bi se obrisal, vendar je bil lubrikant tudi na stopalih, na ploščicah mi je zdrsnilo, padel sem in z glavo udaril v omarico.

Na srečo nisem potreboval šivov, a seks se je dokaj slabo končal."

Povzeto po portali 24.sata

Preberite še: Razkrit edini način za povečanje penisa brez operacije

Morda vas zanima tudi: Inštruktorica joge: »Orgazem lahko doživim v nekaj sekundah in to brez fizične stimulacije« (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)