Vroč modni kos, ki naredi res lepo postavo (+ kombiniramo ga lahko za vse priložnosti)

Kratke kolesarske hlače bi lahko označili za največji modni hit te sezone. So nadvse udobne, na pomoč pa nam priskočijo tudi pri oblikovanju postave.

28.8.2022 ob 5:08 | Foto: Vladdeep/Getty Images

Vroč modni kos, ki naredi res lepo postavo (+ kombiniramo ga lahko za vse priložnosti)

Kolesarjenje je izjemno priljubljen hobi mnogih, sploh v toplejših mesecih. A to poletje kolesarske hlače niso bile namenjene le športnemu udejstvovanju.

S kolesarskih stez so se namreč preselile na mestne ulice ter postale ključni modni kos te sezone.

Kratke kolesarske hlače so narejene iz različnih materialov in tudi vse modne navdušenke jih letos nosijo v najrazličnejših variacijah.

Od takšnih iz elastana do bombažnih, pomembno je le, da se lepo prilegajo našemu telesu in se v njih počutimo udobno.

Hlačke, ki jih ne oblečemo za kolesarjenje, seveda nimajo spodaj s peno podloženega dela. So pa kljub temu popolnoma oprijete in nadvse elastične.

Raperjeva domislica

Za sprožitelja velikega trenda bi lahko označili raperja in modnega oblikovalca Kanyeja Westa, ki je manijo pajkic sprožil že pred leti s svojo kolekcijo Yeezy.

Poudarjena ženska silhueta, za katero poskrbijo kolesarske hlače, je tako postala domena ne le športnic, pač pa tudi manekenk in megazvezdnic.

Med drugimi jih izjemno rada nosi tudi njegova nekdanja žena Kim Kardashian, ki je pozneje model hlačk uvrstila tudi v svojo lastno kolekcijo oblačil znamke Skims.

Poleg tega, da so nadvse udobne, nam kolesarske hlače priskočijo na pomoč tudi pri oblikovanju postave. Zaradi elastičnega materiala naše obline malce stisnejo, prav tako skrijejo kakšen centimeter celulita, ki si ga poleti ne želimo pokazati.

Biker shorts, kot jim lahko tudi rečemo, pa mnoge ženske nosijo tudi pod krilom ali kratko obleko.

Tako smo lahko sproščeni skozi ves dan in se ne počutimo nelagodno tudi, če zapiha malce vetra ali ko se usedemo. Skratka, kratke oprijete pajkice so primerne za popolnoma vsako priložnost in modni svet jih je zares toplo pozdravil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kako jih kombinirati?

Čeprav jih prej zunaj športnih dejavnosti nismo bili vajeni, za njihovo kombiniranje večji razmislek ne bo potreben. Oblečemo jih lahko za večino prostočasnih dejavnosti, brez pomisleka jih lahko nosimo, ko se odpravimo na kavo s prijateljico.

Dobro se ujamejo s supergami in športnim topom, lahko pa se odločimo za popolnoma drugačen slog in izberemo eleganco.

V tem primeru se bodo odlično odrezale tudi v kombinacijah z visokimi petami in prevelikim blazerjem. Ravno zadnja je prva izbira mnogih modnih navdušenk za sproščen večer v mestu.

Preberite še: 'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Morda vas zanima tudi: Terapevti razkrivajo 10 jasnih znakov zdrave zveze


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)