Slovenska oblikovalka s kopalkami osvojila tudi svetovne zvezdnice

Bodite čudoviti, tudi ko se s plaže v kopalkah sprehodite na drugo lokacijo.

6.7.2023 ob 7:10 | Foto: Antoninias | Avtor: Danica Lovenjak

Slovenska oblikovalka s kopalkami osvojila tudi svetovne zvezdnice

Navdih za blagovno znamko Antoninias se je rodil skupaj z ustanoviteljico Antoninias Smogavc in edinstveno potjo, ki jo je življenje zanjo začrtalo že na samem začetku.

Otroška bolezen jo je navdihnila za kariero v modi in ustvarila je blagovno znamko, katere namen je pokazati edinstveno lepoto vsake ženske in jo opolnomočiti, da je to, kar je, ne glede na mnenje drugih.

Antoninias je v Sloveniji diplomirala iz modnega oblikovanja, nato pa se je preselila v London, kjer je končala magistrski študij upravljanja blagovnih znamk v luksuznem sektorju.

Delo temelji na njenem opazovanju sveta, narave ter notranjih razmišljanjih in doživljanjih. Veliko pozornosti posveča ženski in ženskemu telesu, zato njeni dizajni nosijo sporočilo močne ženske, ki si drzne.

Antoninias Smogavc, ustanoviteljica blagovne znamke Antoninias, je naredila velik preboj v tujino.

V novi kolekciji za poletje boste videti in se počutili čudovito, tudi ko se boste sprehajali s plaže ali bazena na naslednjo destinacijo. Antoninias je namreč na misiji opolnomočenja ženske z modo, ki je hkrati funkcionalna in elegantna.

Kolekcijo je oblikovala z idejo, da lahko njene kose kombiniramo z drugimi kosi iz kolekcije, ki je popolna za vsako priložnost. Njen cilj je na novo opredeliti razkošje s trajnostnimi in recikliranimi materiali ter vsestranskimi dizajni.

Ameriška resničnostna zvezdnica Chloe Sims je bila že večkrat v kolekciji Antoninias.

Vsi izdelki so narejeni v Evropi in ustvarjeni z mislijo na sodobno žensko. O njeni blagovni znamki ste lahko prebrali v mnogih znanih modnih publikacijah in videli v svetovno znanih resničnostnih šovih, kot je Love Island, da ne omenjamo številnih zvezdnic, ki jih z navdušenjem nosijo, od Vanesse Hudgens do Chloe Sims. Z njenimi kopalkami boste vsekakor edinstveni na vsakem koraku.

Iranski model Mahlagha Jaberi v njenih kopalkah.

Preberite še: Poletje 2023: Najlepše kopalke, v katerih bodo počitnice še lepše

Morda vas zanima tudi: Marjetka Vovk: V naši družini je bil alkohol. Veliko sem preživela.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)