Oblikovalki združili moči in ustvarili čudoviti modni dodatek

Za najbolj vroči del leta bomo izbrale torbico iz usnja in slame.

3.7.2023 ob 11:00 | Foto: Bubalina | Avtor: Danica Lovenjak

Oblikovalki združili moči in ustvarili čudoviti modni dodatek

Če prisegate na izdelke s slovenskim podpisom, se mora v vaši omari znajti tudi blagovna znamka Bubalina Design Studio, ki izhaja iz družinske tradicije.

Modna oblikovalka Barbara Izda se je takoj po študiju preusmerila v oblikovanje modnih dodatkov iz pravega usnja.

Njena ljubezen do oblikovanja se z lepimi spomini iz otroštva danes preliva v dovršene modne kombinacije.

Razvija elegantne unikatne modele usnjenih torbic različnih velikosti. Trenutno je ena izmed najbolj popularnih in prodajanih model torbice Brina, ki je bila izdelana že v številnih barvah in vzorcih.

Poleg redne kolekcije Barbara strankam ponuja tudi individualna naročila. Izdela svoje modele torbic v želenih barvah, prav tako po vaših merah izdela modne pasove. Najbolj ceni trenutke osebnega sodelovanja, saj ima stranka tako možnost še bolj podrobno spoznati in začutiti ozadje zgodbe Bubalina.

Ena izmed najbolj popularnih in prodajanih torbic je model Brina.

Njena znamka vsekakor odseva kakovost in ne kvantitete. Zavzema se za trajnostni pristop do mode, ki je v današnjem času še kako potreben. Predvsem pa nadaljuje in izkazuje spoštovanje dragoceni slovenski obrtni dediščini.

Barbara + Ana = Lui

Če želite biti v koraku z najnovejšimi modnimi smernicami, pa si morate za poletje omisliti torbico iz kolekcije Lui, ki je nastala v sodelovanju s sodobno oblikovalko slamnikov Ano Cajhen. Iz prijateljstva se je razvila poslovna ideja, in produkt tega je kolekcija torbic Lui.

Usnjeno-slamnata torbica je imenitna v kombinaciji z roza obleko Patricie Pie.

Povezali sta dve obrti, slamnikarstvo in usnjarstvo, s čimer je nastala modna in trajnostna kolekcija ekskluzivnih torbic. Torbica je modularno sestavljena iz slamnatega in usnjenega dela. Ana slamnati del pripravi iz naravne pšenične slame, ki je ročno spletena v kito, ta pa je zašita v krožnih linijah na tradicionalen način.

V nadaljevanju se obdela, da pridobi trdnost in trpežnost ter da ohrani svojo končno obliko. Usnjeni in slamnati del se skupaj pritrdita z neti na posebnih vijugah, ki poleg tega, da omogočajo sestavljanje torbice, tvorijo zanimiv in prepoznaven vzorec.

Vsekakor obvezni kos za poletje, ki vam ga bo vsaka zavidala.

Preberite še: Kako spakirati za modne počitnice (najbolj praktični nasveti)

Morda vas zanima tudi: Marjetka Vovk: V naši družini je bil alkohol. Veliko sem preživela.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)