Silvestrski modni izbor: Mala črna pižama

Namesto male črne obleke si letos, razmeram primerno, omislite njeno bolj udobno različico

28.12.2020 ob 5:35 | Avtor: Ajda Janovsky

Silvestrski modni izbor: Mala črna pižama

Če kdaj, potem imamo letos priložnost, da silvestrovo preživimo v kar se da udobni opravi in namesto v malo črno oblekico za najdaljšo noč v letu smuknemo v malo črno pižamo. Šalo na stran, udobna domača oblačila v črni različici in iz dobrih materialov so lahko sila elegantna, modne znamke, ki so slutile, da bodo letošnja praznovanja manj formalne narave in verjetno potekala doma, pa so se prav potrudile s številnimi privlačnimi različicami tega uporabnega kosa vsake garderobe. Tako boste v spletnih trgovinah našli s perjem ali krznom obrobljene črne pižame, s prosojnimi všitki ali spogledljivimi čipkastimi robovi.

Ne manjka niti takšnih v prefinjeni kombinaciji bele in črne, ki nas bodo spomnile na smokinge s prestižnih zabav pred covidom-19. Pravzaprav, zakaj mala črna pižama ne bi bila bela? Vsekakor bo v obeh primerih odlična za kombiniranje z rumenim zlatom, ki se je že pred časom vrnilo iz modne pozabe in je za novo leto pač obvezen modni dodatek. Dobra kombinacija s črno pižamo pa so tudi vedno čarobni biseri, ki nas v teh prazničnih zimskih dneh spominjajo na snežinke. Seveda pa ne pozabimo niti na diamante, če jih imate v svoji skrinjici z nakitom – tudi različice iz stekla bodo dosegle estetski učinek.

Pižama je res udobna, a nihče nam ne brani, da se ne bi raje odločili za njeno bolj ženstveno različico, spalno srajco, še posebno če bomo novoletni večer preživeli v paru. K eni ali drugi spalni obleki, ki se je letos prelevila v obleko za na zabavo, pa lahko oblečete še domačo haljo – prosojno ali svileno, kot se za slovesne priložnosti spodobi.

Spalna srajca La Perla, 495 evrov Foto: Farfetch 

 

Svilena pižama Olivia Von Halle, 460,52 evra Foto: OLIVIA VON HALLE

 

Spodnji del pižame Gilda & Pearl, 618 evrov Foto: Farfetch

 

Spodnji del pižame Lascana, 49,90 evra Foto: About You

Spodnji del pižame Lascana, 49,90 evra Foto: About You 

Pižama Summersalt, 78,14 evra Foto: Summersalt

 

Preberite še: Modni dodatki, ki bodo tvoj zimski stajling dvignili na višji nivo

Morda vas zanima tudi: Top modni kosi sezone, ki se jih trenutno splača kupiti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)