Priljubljena blogerka Alja izrazila svoje mnenje o evforiji Primark

Kaj si o poceni oblačilih misli influencerka Alja Perne.

1.7.2019 ob 7:37

primark_1_hocevar.jpg

Da bo na novo odprta trgovina v Ljubljani povzročila veliko hrupa, je bilo pričakovati že ob prvih govoricah, ki so napovedovale Primark v Ljubljani. In res, o irski znamki pišejo resni časopisi, snemajo se številni vlogi, na Instagramu pa lahko vidimo različne stajlinge, ki so si jih dekleta zamislila ob nakupovanju cenovno dostopnih oblačil. Veliko se o Primarku govori tudi na ulici in pa predvsem na spletu. Nekateri se pogovarjajo o tem, kako se Primark sploh izgovori, drugi se jezijo nad prometnim kolapsom v okolici BTC-ja, tretji, in teh se zdi, da je največ, pa debatirajo o spornosti res poceni oblačil. 

Svoje mnenje o pereči temi je na svojem blogu ABC Style delila tudi Alja Perne. »Problem mode in modne industrije ni v na novo odprti trgovini s hitro modo, ampak v tem, da ljudje (z mano na čelu) kupujemo preveč in po nepotrebnem. Ko se bomo enkrat vsi skupaj zavedali tega in jakno, majico ali pa hlače nosili več sezon, bodo lepše živeli ne le bangladeški otroci ampak mi vsi,« je ključna misel, ki jo je blogerka želela sporočiti.

In prav s tem se strinjamo tudi mi. Čisto vsaka od nas, ki si rada privošči lep kos oblačila ali kakšen poseben modni dodatek, se mora sama pri sebi vprašati, ali res ponosi nakupljeno.

Bi lahko živela z duhom manj je več?  

Pripravila: Da. M. 
Foto: Uroš Hočevar/Delo, Instagram

Preberite še: Slovenki navdušujeta z novo kolekcijo Boopacks

Priporočamo tudi: Sara Zavernik navdušuje na poslovnem obisku v ZDA. "Vse so odvija noro hitro"


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)