Končno! To je točen datum, kdaj v Ljubljani odpirajo Primark

Po dveh letih šušljanja in pričakovanja se bo v Sloveniji končno odprla prva trgovina Primark. V ljubljanskem Cityparku sicer lahko že najdete table, ki označujejo, kje bo trgovina stala.

25.4.2019 ob 8:14

primark_ljubljana_trgovina_btc_citpark.jpg

Nekoč smo v Primark hodili v London, Barcelono in Berlin, nato nas je pred štirimi leti razveselila do zdaj najbližja poslovalnica v Gradcu, še tik pred začetkom tega poletja pa bomo svojo dobili še v Ljubljani!

Primark bo prvo trgovino v Sloveniji odprl 13. junija

Primark bo svoja vrata v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana odprl 13. junija 2019 ob 10. uri.

Slovenija bo 12. država, v kateri bo Primark odprl trgovino in tako ustvaril več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na različnih področjih – od prodaje, upravljanja trgovine, skladišča, blagajne do vizualnega trgovanja.

Nova trgovina bo ponujala sveže trende ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom, vključno z njihovo kolekcijo s cruelty-free certifikatom Leaping Bunny. Na voljo bosta tudi Primarkov spalni program in jeans, oba iz 100 % trajnostno pridobljenega bombaža.

Trgovina v 2 nadstropjih in s sprostitveno cono za utrujene šopaholike (in njihove partnerje)

Ljubljanska trgovina bo sledila oblikovnim podobam Primarkovih trgovin po svetu. Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 kvadratnih metrih. V njej bo 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta ter 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo. Ja, to je tisti del trgovine, kjer boste videli največ utrujenih in naveličanih moških, ki čakajo na svoje partnerke.

Pripravite se na gnečo

Primark sicer ni čisto običajna trgovina. Nizke cene in hitra moda privabljajo množice kupcev – ker smo prvi v tej regiji, bomo privabljali tudi številne sosede, od Hrvatov do Italijanov, zato se pripravite na gnečo in se opremite z dodatno mero potrpljenja in čuta do soljudi.

Podjetje Primark je bilo sicer ustanovljeno v Dublinu leta 1969, danes pa ima v lasti 370 trgovin z več kot 1.400.000 m2 prodajnega prostora v 11 državah (Irska, Združeno kraljestvo, Španija, Portugalska, Nemčija, Nizozemska, Belgija, Avstrija, Francija, ZDA in Italija). Zaradi neverjetno nizkih cen je bil sicer tudi Primark že kdaj tarča kritik na račun družbene odgovornosti. Več o njihovem poslovanju lahko najdete tukaj.

Avtor: F. M.
Foto: Reuters

PREBERITE ŠE: Top 10 kosov iz trgovine Primark, ki jih komaj čakamo v Sloveniji ALI "Bolj kot starost me preganja bojazen pred ozkostjo in mentalno starostjo" (piše: Katarina M. Bajt)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)