Prava izbira spodnjega perila za prave obline

Ženske obline lahko s pravilno izbiro spodnjega perila še bolj poudarimo.

13.11.2016 ob 6:20

03_obline_naslovna_micna.jpg

Ne glede na silhueto telesa, se mora ženska v perilu počutiti udobno in s tem posledično tudi samozavestno. Še posebno pomembno je, da si udobno perilo izberejo ženske z bolj izraznimi oblinami in tako poudarijo svoje atribute in zakrijejo napakice. Prav vse obline so namreč lahko privlačne, tudi tiste razkošnejše. S pravim perilom poudarimo, kar je lepo, razkošnejše obline pa lahko ravno prav stisnjeno in preoblikujemo, da boste lahko nadvse samozavestne.

Dekolte je pomemben

Lep dekolte je čvrst dekolte, ki pa si ga zagotovimo z nedrčkom. Ta mora biti v pravi velikosti in zagotovo ne premajhen, kar je pogosta napaka žensk. Številna preučevanja so pokazala, da kar 80 odstotkov žensk nosi nedrček napačne velikosti. Da boste znale določiti velikost, vzemite v roke meter in najprej izmerite podprsni obseg: čez hrbet v višini zaponke na modrčku. Dobljena številka pomeni osnovno velikost, npr. 70, 75, 80. Če je vaš podprsni obseg nekje vmes, denimo 77, bo prava velikost 75. Številke so namreč prilagojene tako, da zavzemajo dva centimetra več ali manj. Meter bo v pomoč tudi pri določanju velikosti košaric: izmerite obseg prsi čez najširši del.

--> Preberite še: Če razmljišate o spodnjem perilu, nosite napačnega

Tako boste dobile dve številki, čemur sledi računanje. Izračunajte njuno razliko in določite velikost košaric: Če je vaš obseg prsi 90 cm, podprsni pa 75 je razlika 15 cm, potrebujete torej košarico velikosti B. Razlika od 12 do 14 zahteva košarico A, od 17 do 18 C in 19 do 20 D.

Roke v zrak

Še vseeno boste morale pred nakupom nedrček vedno preizkusiti. Če o izbiri niste prepričane, se v trgovini posvetujte s trgovko, ki imajo v večini izkušnje. Med pomerjanjem nedrčka dvignite roke v zrak, sploh je to priporočljivo za ženske z velikimi prsmi. Če bo modrček ostal na svojem mestu, je pravi. Pozorne bodite še na naramnice. Če ste med tistimi, ki imajo velike prsi in močnejše postave, potem se izogibajte nedrčkom s tankimi naramnicami. Sploh ni nujno, da z dekoltejem poudarimo prsi, če so te velike, jih lahko tudi optično pomanjšamo. Številne znamke perila izdelujejo tudi modele nedrčkov, ki prsi pomanjšajo.

--> Preberite še: Šest modrčkov, ki jih potrebuje vsaka ženska

Bodiji za pod tesne obleke

Za ženske z oblinami so dobra izbira, ki bo pripomogla k samozavesti, bodyliner. Te v raznih različicah ravno prav stisnejo in poskrbijo za lepo linijo postave, saj primerno oblikuje trebuh, hrbet in pas. Ti bodo še kako pristajali pod tesno prilagajočim se oblekam, ki sicer lahko hitro razkrijejo kakšno pomanjkljivost.

Avtor: Da. M. 
Foto: Lisca, Etam


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)