Šest modrčkov, ki jih potrebuje vsaka ženska

Šest različnih modelov bo povsem dovolj.

13.10.2016 ob 12:20

modercek_micna.jpg

Danes je dan brez modrčkov, a ker ostalih 355 dni v letu, pa verjetno tudi danes, nosimo modrčke, predstavljamo šest modelov, ki bi jih v svoji omari morala imeti vsaka ženska. Prav teh šest modelov bo dovolj, da bo vaša zbirka nedrčkov popolna.

Modrček za pod T-majico

Najbolj običajni nedrčki, brez čipke in vzorčkov, so izjemno priročni, saj jih lahko nosimo praktično vsak dan. Ker jih boste nosile, več kot si morda sprva mislile, je najbolje, da si izberete nedrček v kožni barvi. Priporočamo vam tudi, da zanj namenite nekaj denarja več, saj vam bo kvaliteten nedrček služil veliko dlje.

Modrček za vsak dan, Palmers

01_vsakdan.jpg

Modrček, ki ga bo nekdo videl

Ja, seveda mora biti v vaši zbirki tudi nedrček za seksi trenutke. Verjetno ga ne boste nosile tako pogosto kot zgornjega, a ko ga boste imele na sebi, se boste počutile še kako dobro. Glede na vaš okus izberite nedrček, v katerem boste samozavestne. Če nikakor niste za erotično rdečo barvo, potem se ne ozirajte na nasvete, da mora biti perilo rdeče. Dovolj bo že droben čipkast detajl v črni, beli ali kožni barvi.

Modrček za seksi trenutke, Intimissimi

02_seksi.jpg

Modrček brez opore

Nedrček, ki nudi le malo opore in nima kosti, je primeren za dekleta z majhnimi prsmi. Tiste z večjimi pa si ga omislite za domače okolje, saj je občutek v njih res osvobujoč. Material naj bo mehak, raztegljiv in udoben.

Top brez opore, Skinny

03_brezopore.jpg

Modrček s snemljivimi naramnicami

Za priložnosti, ko bi rade oblekle majico brez naramnic, svečano obleko z enim rokavom ali poletno tuniko s prekrižanimi naramnicami, bo najbolj priročen modrček, ki mu lahko snamemo ali prerazporedimo naramnice.

Modrček s snemljivimi naramnicami, Lisca

04_ssnemljivimi.jpg

Športni modrček

Športni modrček ni priročen le za udobno vadbo, temveč tudi za naše zdravje. Med športno aktivnostjo moramo namreč poskrbeti za oporo, saj hitro lahko posledice čutimo v hrbtu, pa tudi sicer vadba ni prav nič prijetna, če prijateljici skačeta vsaka v svojo smer.

Športni top, Under Armour

05_sportni.jpg

Push-up modrček

Ko se odločimo za obleko z dekoltejem, poskrbimo, da bo ta lep in napolnjen. Punce z manjšimi prsmi naj takrat izberejo push-up modrček s podloženo košarico, tiste z večjimi prsmi pa le običajen push-up. Pravi modrček bo ustvaril ravno pravo velikost, prsi privzdignil in vašo postavo naredil nekoliko mladostnejšo.

Modrček s penasto oblikovano košarico iz serije Violet, Lisca

06_pushUp.jpg

Avtor: Da. M. 
Foto: Arhiv proizvajalcev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)