Peter Movrin: S Severino je super sodelovati

Kreacije, ki jih na aktualni turneji nosi Severina, je ustvaril priznani modni oblikovalec Peter Movrin.

20.12.2019 ob 5:50 | Foto: Mavric Pivk, Instagram | Avtor: Da. M.

Peter Movrin: S Severino je super sodelovati

Severinina turneja Magic Tour bo jutri, 21. decembra, v Ljubljani doživela vrhunec, za čarobnost na odru pa so zaslužni tudi Slovenci.

Plesalci na odru so Slovenci, prav tako so kreacije, ki jih nosijo vsi na odru, delo slovenskih oblikovalcev. Za čudovito podobo namreč stoji modni oblikovalec Peter Movrin, ki trenutno živi in ustvarja v Londonu.  

»Dela je bilo ogromno, plesalcev je 16, med koncertom se štirikrat preoblečejo, Severina se preobleče petkrat, potem so tu še spremljevalni pevci in orkester. Ljudi je ogromno, pomagal mi je Metod Črešnar, on je poskrbel za vse te ljudi, menedžerstvo in kreativni del,« nam je povedal Peter Movrin.

»Zaradi obilice dela, sem se sam bolj posvetil Severini,« pravi oblikovalec. »Z njo je super sodelovati, sploh ni zakomplicirana. Tako da o Severini lahko rečem le vse dobro,« nam je še zaupal Movrin, ki se je udeležil prvega koncerta Čarobne turneje, v Splitu.

V njeni objavi na Instagramu so zbrane vse kreacije, ki jih nosi na koncertih. Hrvaška zvezdnica se je na Instagramu tudi zahvalila Petru in Metodu z zapisom: Music, dance & fashion show. Thank You Peter Movrin and to my love Metod. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)