To so torbice, ki bodo zaznamovale modno jesen 2022

Torbica že desetletja velja za enega najpomembnejših in najbolj zaželenih modnih dodatkov. Ne le, da služi kot pripomoček, v katerega lahko spravimo najnujnejše, ko se odpravimo od doma.

12.9.2022 ob 10:13 | Foto: PeopleImages/Getty Images | Avtor: E.N.

To so torbice, ki bodo zaznamovale modno jesen 2022

Torbice so postale pravi statusni simbol, ki o nas povedo veliko, hkrati pa dopolnijo in obogatijo vsakdanje modne oprave. 

Zadnja leta so bile najboj priljubjene majhne torbice, v katere smo lahko shranili le telefon in šminko, morda še denarnico.

Čeprav niso bile tako praktične, so bile med modnimi navdušenkami predmet poželenja predvsem izredno majhne različice modne hiše Jacquemus, svoj odgovor na trend pa so na trgu seveda podale tudi druge velike znamke kot so Chanel, Dior, Prada in Gucci. 

To sezono pa bomo na majhne torbice počasi pozabili. V modo se namreč zopet vračajo velike torbice, z ogromno prostora, kamor lahko spravimo čisto vse, kar nam pride prav, ko smo z doma.

Trend smo lahko opazili na modnih brveh vseh velikih modnih hiš, sprememba pa je opazna tudi pri izbiri stajlingov najbolj modno ozaveščenih Zemljank. 

Nakupovalna torba

Med velikimi torbicami je seveda najbolj opazen model tako imenovane "shopper bag" ali nakupovalne torbe. Pravokotna oblika v svoji notranjosti skriva ogromno prostornine.

Po mnenju modnih strokovnjakov naj bi v svojo garderobi vsaka ženska imela vsaj eno klasično črno različico, izjemno priljubljene pa so tudi takšne s potiskom velikoh modnih hiš.

Eden izmed takšnih je gotovo model "Neverfull" francoske hiše Louis Vuitton, ki velja za eno najboljših naložb v modno garderobo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #1 luxury financial advisor (@myfirstbirkin)

Priročna malha

Izjemno priljubljene pa so tudi takoimenovane "hobo bags" oziroma malhe brez specifične oblike, ki navdušujejo s svojo prostornostjo in univerzalnostjo, predvsem pa z izbiro materiala, iz katerega so izdelane.

So izjemno sproščen modni dodatek, usnjene različice pa bodo letos primerne za kombiniranje tudi z bolj elegantnimi modnimi opravami. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New Bottega (@newbottega)

Potovalka za vsak dan

Na modnih brveh pa smo lahko opazili tudi tako imenovane potovalke, ki jih sicer s seboj lahko odnesemo na vikend oddih, prevzamejo pa lahko tudi povsem običajno vlogo vsakdanje torbice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Preberite še: Mama Luke Dončića na tekmi pritegnila pozornost s čudovitim nakitom

Morda vas zanima tudi: »Pri 18-ih sem spoznala sorodno dušo. On jih je imel 42 in bil poročen« (resnična zgodba)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)