Igrive torbice: Modni dodatek letošnjih novoletnih zabav

Kar se da posebne.

23.12.2021 ob 5:05 | Avtor: A. J.

Igrive torbice: Modni dodatek letošnjih novoletnih zabav

Če vam bo ne glede na razmere uspelo prejeti povabilo vsaj na eno decembrsko zabavo, ne komplicirajte: strokovnjaki za stil svetujejo, da se odločite za vedno primerno malo črno obleko, videz pa začinite s katero od trenutno zelo modnih torbic nenavadnih oblik – spomnite se samo lesketajoče se v obliki anatomskega srca, ki jo je na premieri filma Gucci nosil Jared Leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Gucci ni edini, ki meni, da morajo biti torbice kar se da ekscentrične. Milanska znamka Rosantica je letos predstavila linijo torbic v obliki steklenic šampanjca, koktajlov in škatel z darili. Vse spominjajo na okraske za na jelko in so kot nalašč za praznične priložnosti.

Podoben je slog britanske znamke Judith Leiber, v njihovi kolekciji med drugim najdete takšno v obliki kozarca z olivami. Morda pa vas bodo navdušile igračam iz blaga podobne torbice Bottega Veneta ali slon Jonathana Andersona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOEWE (@loewe)

V vseh mogočih zanimivih oblikah jih boste našli tudi pri manj znanih in cenovno bolj dostopnih modnih znamkah, tako da izgovorov, da si ne bi privoščili kančka boemskosti, ni.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)