Najbolj modni škornji te sezone

V modi so vpadljive barve, manj običajni materiali in oblike, ki izražajo našo osebnost.

7.11.2017 ob 5:55

skornji_coverimg32296828.jpg

Vas zebe v noge? Vpadljive barve, manj običajni materiali in oblike, ki izražajo našo osebnost, so modna pravila pri izbiri obutve za letošnje poznojesenske in zimske dni.

Modni guruji so to zimo posebno mesto namenili rdečim čevljem, pa naj bodo to škornji ali gležnjarji, s peto ali brez nje. Morda vas res ne bodo kot Dorothy iz Čarovnika iz Oza popeljali v Kansas, se boste pa z njimi brez težav pomešali med modno ozaveščeno množico. Si nameravate k rdečim čevljem nadeti rdeča oblačila? Takšna kombinacija vas bo letošnjo zimo prav gotovo postavila na modni piedestal. Pri tem vam lahko pridejo prav Balenciagini spredaj zašiljeni rdeči zimski gležnjarji z vrtoglavo visoko peto, ki so prava paša za oči.

Iz Oza naravnost v čudežno deželo pa vas bodo popeljali nizki gležnjarji Louisa Vuitona Vonderland s posebno zaponko, ki se ujema z zaponko na torbici iz iste kolekcije. Na voljo so različne barve, tudi v različici z značilnim potiskom oziroma logotipom modnega guruja, ki ga poznamo z njegovih najbolj priljubljenih torbic.

Z višav na trdna tla vas bodo varno in v slogu popeljali tudi kavbojski škornji Calvina Kleina, s katerimi boste svetu odstrli delček svoje osebnosti. Nosite jih lahko tako k hlačam kot h krilu.

Malce bolj drzne ljubiteljice mode bodo letos lahko obule s kristalčki swarovski posute škornje iz modne hiše Yves Saint Laurent. V parčku oblikovalca Anthonyja Vaccarella, ki ga ima v svoji omari tudi modna sladokuska Rihanna, to zimo nikakor ne boste ostale neopažene. V oči lahko to zimo padete s še eno modno muho: škornji čez kolena, ki so letos pravi hit.

Ulice lahko še pred prvim snegom pobelite z gležnjarji ali škornji v letos nadvse modni beli. Na primer Grace Elizabeth v kreaciji Off-White, modne znamke, ki se zadnje čase strmo vzpenja med največje modne zvezde. Parček zašiljenih gležnjarjev z visokimi petami iz kolekcije For Walking (za hojo, op. a.) si je omislila tudi Bella Hadid, ki pa ji je kljub obetajočemu imenu kolekcije v obuvalu spodrsnilo.

Avtorica: Ajda Janovsky
Foto: CoverImages, Arhiv proizvajacev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)