LJFW: Gneča znanih imen v prvih vrstah

Tudi na drugi dan Ljubljanskega tedna mode je po odmerek modnih smernic prišla četica znanih obrazov, ki so kolekcije za prihajajoči jesen in zimo premerili iz prvih vrst, tik ob modni brvi.

15.4.2016 ob 12:35

16264X4627.jpg

Modna smetana se je že drugič v tem tednu zbrala na Trgu republike, kjer bo vse do sobote potekal Ljubljanski teden mode. Poleg oblikovalcev, modnih blogerjev, medijev in morebitnih kupcev, je na tovrstnih dogodkih med povabljenci tudi veliko domačih estradnikov.

kLemen Razinger LJFW cetrtek high res-5303.jpg

Bolj ob brvi sediš, pomembnejši si

A ni vsako vabilo enako vredno. Prve vrste so namreč poimensko rezervirane, medtem ko "navadni smrtniki" sedejo v drugo, tretjo ali še kakšno vrsto dlje. In posedanje gostov ni mačji kašelj. Kot nam je že v intervjuju povedala izvršna producentka LJFW Melinda Rebrek, je ravno posedanje gostov v prve vrste najbolj stresen del organizacije tako velikega dogodka kot je teden mode.

"Večkrat se je že zgodilo, recimo, tudi to, da smo v zaodrju s stolov dobesedno pometali frizerje in vizažiste, ker smo stole nosili v prve vrste in skrbeli za to, da je bil volk sit in koza cela," je povedala producentka.

Kdo od znanih obrazov si je ogledal revije drugega dne tedna mode, si poglejte v spodnji galeriji. 

Avtor: F. M.

Foto:  Klemen Razinger, Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)