Kiks Gigi Hadid, ki ga mnogi sploh niso opazili

Po pisti se je sprehajala le z enim čevljem.

13.9.2017 ob 8:46

GettyImages-845777490.jpg

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je delo manekenk preprosto, je to daleč od resnice. Za sprehod po modni pisti na newyorškem tednu mode, je potrebno veliko več, kot le postava in ljubek obraz. Kaj hitro se namreč lahko zgodi, da se na pisti pripeti kakšna nevšečnost, kot je padec ali celo izguba čevlja. Slednje se je na modni reviji oblikovalke Anna Sui pripetilo tudi 22-letni Gigi Hadid, ki velja za eno izmed trenutno najboljših v tem poslu.

Gigi se je po pisti sprehodila v čudoviti zlati obleki in nežnem ogrinjalu v boemskem slogu. Stajling so dopolnjevali zlati salonarji z visoko peto in platformo. No, če smo natančni, je nosila le en salonar, kaj se je zgodilo z drugim, ni znano. A Gigi se ni pustila motiti. Kot prava profesionalka se je sprehodila po pisti in dokazala, da je kos tudi temu.

Glede na višino pete in platforme, hoja v takšnih salonarjih ni ravno mačji kašelj, Gigi pa se je za nameček po pisti sprehajala le v levem čevlju, z desno pa je hodila po prstih in brez večjih težav našla potrebno ravnotežje. Ker ji je šlo to tako dobro, nekateri sploh niso opazili, da ima obut le en čevelj.

A kljub temu, ji je na koncu priskočila na pomoč sestra Bella, s katero sta zaključili modno revijo.

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Getty Images


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)