Idealne kopalke za vaše znamenje

Preverite, kakšne kopalke vam narekuje vaše nebesno znamenje.

24.6.2015 ob 8:00

shutterstock_263080277.jpg

Morda ste jih že našli. Če pa idealne kopalke še iščete, naj vam pomagajo zvezde. Poglejte, v kakšnih boste glede na njihova priporočila to poletje najbolj blesteli.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Oven. Za ženske rojene v tem znamenju so idealne enodelne, udobne kopalke. Po možnosti naj bodo v rdeči barvi.

Bik. Tudi bikice od vsega najbolj cenijo udobje. Zanje so sicer najbolj priporočljive dizajnerske, telesu lepo prilegajoče se kopalke. Za še boljši vtis naj jih oplemenitijo z veliko ruto s cvetličnim vzorcem, ki si jo med sprehodom po plaži lahko zavežejo okoli pasu.

shutterstock_173531903.jpg

Dvojček. Vroče hlačke in zgornji del bikinija ali neobičajne kopalke z geometrijskim vzorcem so kot nalašč za dame, rojene v znamenju dvojčka.

Rak. Nostalgične in malce staromodne rakice bodo najbolj blestele v katerem od retro modelov. Pa naj bo eno- ali dvodelen.

Lev. Ker levinjam vlada sonce, jim najbolj pristajajo moderne kopalke v živahni rumeni barvi. Tudi z zlatimi ali oranžnimi ne bodo zgrešile. Seveda pa sta pri njihovi opravi obvezna še širok slamnik in velika kopalna brisača v barvi kopalk.

shutterstock_83214808.jpg

Devica. Bele ali preproste črne kopalke so najboljši in brezčasni izbor za devico.

Tehtnica. Cvetlični vzorci, dvodelne kopalke in udoben vpadljiv pareo so zanje odlična kombinacija.

Škorpijon. V tem znamenju so rojene skrivnostne ženske, ki se najbolje počutijo v temnejših odtenkih, kot so črna, temnovijoličasta ali temnomodra. Velika sončna očala so zanje obvezen modni dodatek.

Znate poiskati  kopalke, ki najbolje in najlepše poudarijo vašo postavo? Potem ne spreglejte članka Najprimernejše kopalke za vašo postavo!
shutterstock_110405837.jpg

Strelec. Potrebujejo univerzalne kopalke, primerne tako za poležavanje na plaži kot za neštete avanture, ki jih spremljajo skozi poletje.

Kozorog. Za ljubiteljice klasike so najboljše črne, enodelne kopalke. Tudi kašen bikini model prav tako v črni barvi jim lahko pride prav.

Vodnar. Ekscentrične in vihrave vodnarke morajo imeti na sebi nekaj izvirnega, zato so zanje najboljša izbira barvito povsem različna spodnji in zgornji del kopalk.

Riba. Sanjave ribe najraje izberejo kopalke, ki spominjajo na sirene v globoki morski modri in zeleni barvi. In prav je tako, saj se jim take najbolj podajo.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)