FOTO: Kaj so za LJFW oblekli znani Slovenci

Ljubljanski teden mode (LJFW) je v polnem teku, na prvih modnih revijah pa se je zbrala tudi četica znanih obrazov.

19.9.2016 ob 1:05

Redni gostji LJFW Mija Janković, žena ljubljanskega župana Zorana Jankovića in Ursula Gawish, izbranka Damijana Jankovića.

Prvi sklop večernih modnih revij LJFW je za nami, v prvih vrstah ob modni brvi pa so se zbrali številni povabljenci, od modnih oblikovalcev, urednikov, novinarjev, blogerjev, stilistov in drugih znanih obrazov domače scene.

Med njimi sta nove modne zapovedi v klasični črnini prišli preveriti tudi zdaj že redni gostji največjega modnega dogodka v Sloveniji Mija Janković, žena ljubljanskega župana Zorana Jankovića in Ursula Gawish, izbranka Damijana Jankovića.

Od modnih oblikovalcev, lepotnih kirurgov do misic

Oblikovalske kolege je letos prišlo pozdraviti tudi kup domačih modnih oblikovalcev, med njimi Maja Štamol Droljc, Peter Movrin, Eric Maj Potočnik, Matjaž Plošinjak, Milan Gačanovič in David Hojnik, ob Mateji Štimac, ki je na prvem dnevu LJFW predstavila novo kolekcijo Eber Krznarstva, pa je podporo izkazovala tudi Milena Eber Štimac, ki je vodstvo podjetja pred kratkim prepustila hčeri.

Tomaž Mihelič – Marlenna, modni agent pri agenciji Immortal Models, Melinda Rebrek, izvršna producentka LJFW in Peter Movrin, modni oblikovalec.

Kolekcije so si ogledale tudi Miss Universe Slovenije 2009 Mirela Korać, manekenki Jana Koteska in Anela Šabanagić ter stilistka Nika Veger. Med gledalci sta modno oko ostrila tudi fotografa Aleš Bravničar in Matjaž Tančič, kakšno novo stranko pa je ugledal tudi ugledni lepotni kirurg Franci Planinšek.

Manjkale niso niti redne estradniške gostje tovrstnih dogodkov - Doroteja Premužič, Katarina Benček in Danica Lovenjak, precej pozornosti pa je bil v kričeči opravi deležen tudi Miha Kavčič, član skupine Sestre in udeleženec prve sezone šova Kmetija: Nov začetek.

Njihove modne oprave si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji.

Avtor: F. M.

Foto: Damjan Končar in Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)