FOTO: Čudoviti modni kosi iz Zare (za jesen 2018)

Ko govorimo o sezonski modi, težko ne omenimo Zare, ki leto za letom narekuje, kako izgledajo mestne ulice po celem svetu.

30.8.2018 ob 10:50

moda_jesen_zima_2018_2019-zara-puli-zelen.jpg

Zara je tista trgovina, ki nas vsako sezono znova spomni, da je v modi treba malce pospešiti korak in trendi, ki so jih napovedale modne piste, se tu kaj hitro znajdejo na obešalnikih.

Vedno nove in inovativne kolekcije, za katere morda na prvi pogled celo zavijemo z očmi, češ, pa kdo bo to nosil, a jih kaj kmalu veselo zvlečemo v svojo omaro in kasneje nase, nas opominjajo, da moraš biti drzen. In drzna je tudi tokratna kolekcija za prihajajočo jesen in zimo, ki je, resnici na ljubo, tik pred vrati.

Torej, kaj lahko od Zare pričakujemo v prihajajočih hladnih dneh? Prebrskali smo kolekcijo in izbrali nekaj trendov, za katere bi si upali staviti, da bodo osvojile tudi ljubljanske ulice. Za celoten ogled fotografije, kliknite nanjo!

Vzorec na vzorec

moda_jesen_zima_2018_2019-vzorci-zara-karo-kolekcija.jpg

Monokromatski kosi ostajajo, brez skrbi. Pridružujejo pa se jim vzorci. Od klasičnih ribjih kosti do geometričnih vzorcev, a kar je najbolj pomembno – tokrat lahko med seboj kombiniraš čisto vse. Dvoje različnih črt, neujemajočega se karo vzorca, pik … Dovoljeno je vse. In še to – vrača se leopardji vzorec!

moda_jesen_zima_2018_2019-zara-leopardji-vzorec-kolekcija-plasc.jpg

»Ubite barve«

Poletne pastele lahko za nekaj časa postaviš v zadnji del omare. Hladne temperature bodo barvno paleto namreč malce potemnile. Klasični črnini se bodo to sezono pridružile zelena v vseh temnejših odtenkih in vse nianse, ki jih premore gorčica. Še enkrat naj izpostavimo zeleno. Brez te letos ne bo šlo, privoščiš si jo lahko celo v neon vesoljski izvedbi.

moda_jesen_zima_2018_2019-zara-krilo-zeleno-komplet.jpg

Kombinezon

Čeprav jih večinoma nosimo poleti, jih tokrat ne smemo zanemariti. Elegantni vrhnji deli kombinezonov so namreč kot nalašč za kombiniranje s pleteninami – nad, pod ali le čez poveznjena pletenina je letos skorajšnja modna zapoved, spodnji deli pa bodo široki in dolgi.

moda_jesen_zima_2018_2019-Zara-kombinezon-crna-kolekcija-jesen-zima.jpg

Hlačni kostim

Vrača se eleganca, ki pa je v letošnji izvedbi veliko bolj sproščena kot bi pričakovali. Vsekakor svojo omaro napolni z vsaj dvema dobrima suknjičema, ki ju lahko kombiniraš h krilom in hlačam (ki so, kot smo omenili zgoraj, lahko popolnoma drugačnih vzorcev). Privošči pa si tudi vsaj en hlačni kostim, se spomniš, ko so jih nosile naše mame? Nazaj so!

Zara-kostim-komplet.jpg

Puli

Ne le, da bo tvoj zgornji del telesa tako ves čas na toplem, tudi videti boš čudovito. Puliji so namreč letos modni v vseh izvedbah, predvsem pa v klasičnih tonih. Črna, bela, krem in siva izvedba ti bodo prišle zelo prav, kombiniraš pa jih čisto pod vsak kos, ki ga premore tvoja omara.

Pletenine

Seveda pozimi niso nikakršno presenečenje, a v mislih nimamo le jopic in puloverjev, temveč jih lahko pričakuješ tudi v obliki hlač, kril in kombinezonov. Udobno bo, torej!

Fotografije: Zara
Avtorica: N.E.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)