Pozabite na poletne kodre, v modni je ta hollywoodska pričeska

Valoviti kodri, ki sta jih je skuštrala slana voda in poletni vetrič, se poslavljajo. V jesen gremo polikani in lakirani!

28.8.2018 ob 6:36

kim_kardashian_kylie_jenner_lasje_frizura_priceska_trendi2.jpg

Če smo se poletne mesece lahko požvižgali na svoje pričeske, saj so bile modne že takoj, ko smo skočile iz postelje, se trendi v jeseni obračajo. Iz Hollywooda prihaja nov trend, ki nam bo dal več dela. Za doseganje takšne pričeske je namreč potrebnih skoraj 10 korakov!

Gladki, svetleči, ostro pristiženi in zalakirani, da se ne premaknejo NIKAMOR 

Ste že slišali za glass hair? V prevodu steklene lase? To je kratka, z ostro linijo postrižena bob pričeska, ki ne sme biti prepuščena naključjem. Vsak las mora stati na svojem mestu, lasje so trdno polikani in zalakirani, kot namiguje že poimenovanje tega trenda, pa so povsem gladki in svetleči, kot steklena površina. 

Kot številne vroče trende, ki jih že lahko spremljate na Instagramu, so tudi tega popularizirale sestre iz klana Kardashian-Jenner. Kim Kardashian in njena polsestra Kylie Jenner sta veliki navdušenki nad stekleno pričesko – čeprav bi težko trdili, da gre vedno za njune naravne lase in ne lasulje. Videli pa smo jih tudi na Lucy Hale, Hailey Baldwin, Olivii Culp, Jourdan Dunn in Ashley Graham.

kim_kardashian_kylie_jenner_lasje_frizura_priceska_trendi1.jpg

Kako jo ustvariti?

Kaj potrebujete? Najprej prave lase. Bolj ravni kot so vaši lasje, lažje jo bo ustvariti. Če so vaši naravni lasje nakodrani, boste imele z doseganjem končnega rezultata veliko več dela. Nato potrebujete pravo pričesko – konice ne smejo biti stopničasto pristrižene, potrebujete raven rez. Dolžina las ni tako pomembna, a najlepše bo pri krajših laseh, nekje okoli ramen. Nato potrebujete dober likalnik za lase. Lase likate tako, da se lotevate majhnih pramenov, začnete pa že pri korenu lasišča. Če pod potezo likalnika uporabljate še glavnik, toliko boljše. Uporabiti morate še preparat za gladke in svetleče lase ter dober in obstojen lak, ki ga uporabite po likanju. Kaj menite, je vredno truda?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Avtor: F. M.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Zakaj je tako težko posneti dober selfi (in kako nam bo uspelo) ali pa 7 stvari, s katerimi vsak dan (nevede) škodujete svoji lepoti

Priporočamo tudi: 11 deklet z močnejšo postavo, ki navdušujejo na Instagramu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)