Modnih kosov z bleščicami nikar ne pospravite na dno omare

Čeprav je najbolj lesketajoči mesec za nami, nam bleščic ni treba pospraviti na dno omare.

4.2.2023 ob 6:49 | Foto: nicoletaionescu/Getty Images | Avtor: E.N.

Modnih kosov z bleščicami nikar ne pospravite na dno omare

Mnogo modnih znamk je konec leta izdalo svoje praznične kolekcije, ki so bile polne bleščic, perl in svetlečih materialov. Čeprav so modne smernice lansko poletje v modo vrnile perle, je bil marsikdo pri izbiri oblačil, ki so vključevala slednje, malce skeptičen.

Decembra pa smo lahko na sramežljivost pozabili, saj takrat sijaja nikakor ne more biti preveč. Bleščeče luske, drobne bleščice, perle in svetlečo nit smo našli v številnih različicah in jih tako popolnoma prilagodili svojemu osebnemu stilu.

Lesk in blesk tudi v 2023 s svojimi kolekcijami zagovarjajo prav vsa zveneča modna imena in tudi ponudniki hitre mode. Najdemo ga tako na večernih mini oblekicah in krilih kot tudi vkomponiranega v sicer klasične in resne kose, kot je na primer hlačni kostim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Bleščice tako ostajajo z nami. Lesketajoči se materiali so v trgovinah namreč še vedno na voljo v najrazličnejših modnih barvah in različicah.

Morda se v manj prazničnem času sicer ne bomo v celoti odeli v sijaj in šli v službo, to pa še ne pomeni, da morajo bleščeči kosi oblačil romati na dno omare. 

Namesto popolnega blišča raje izbirajmo posamezne kose in jih kombinirajmo z bolj umirjenimi oblačili. Svetleč top lahko na primer oblečemo pod resno krojen blejzer in ga kombiniramo s kavbojkami ali klasičnimi hlačami.

Za večerni izhod pa lahko uporabimo le sijoč suknjič ali pa bleščeče hlače. Izjemno priljubljena kombinacija pa tudi v novem letu ostaja krilo z bleščečimi luskami in klasična bela srajca.

Preberite še: To je razlog, zakaj limonine lupine ne bi smeli zavreči

Morda vas zanima tudi: 5 najmočnejših naravnih pripravkov za lažje prebolevanje gripe ali prehlada


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)