Alexander Wang novo kolekcijo predstavil kar na ulici

Modna revija, ki je privabila mnoga znana imena.

12.9.2017 ob 8:00

AP_Pictures-20170910061655-53480000.jpg

Komaj 33-letni Alexander Wang je eden izmed tistih modnih oblikovalcev, ki nikoli ne razočara. Njegove revije so vedno nekaj posebnega in tokrat se je odločil, da kolekcijo predstavi kar na ulicah Brookylna. Po modni pisti so se sprehodile nekatere izmed trenutno najbolj priljubljenih manekenk kot so Kendall Jenner, Bello Hadid in Candice Swanepoel. Revijo pa je odprla komaj 16 letna Kaia Geber, hči legendarne Cindy Crawford.

Wang je prepoznaven po svojih športno-elegantnih kolekcijah, v katere vključi sproščene predvsem pa nosljive kose oblačil. Sodeč po Wangovih kratko krojenih oblekah, bomo to pomlad pokazale nekoliko več kože in zasijale v večni črni ter beli barvi. Še vedno bo prisoten jeans, še kako aktualne ostajajo tudi strgane hlače in oversized puloverji. V ospredje pa prihaja še en nov trend in sicer hlače, ki ob enem spominjajo na suknjič. Ta je že kar nekaj nekaj sezon priljubljen kos med modnimi navdušenkami in blogerkami. Ne bo manjkalo niti usnja, svile ter sproščenih in udobnih baggy hlač.

Besedilo je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in je svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da je prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: Reuters in AP


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)