Trendi v ličenju: Poudarimo lepoto jesenskih barv

Vrača se črtalo za oči, obrvi ostajajo košate.

22.10.2017 ob 5:15

jessica_micna_GettyImages-689406526.jpg

Jesenske smernice ličenja so zelo klasične, v modi je tista prava, klasična rdeča šminka. Modne boste z jesenskimi, rjavkasti barvami, ki se začnejo pri rdečkastih odtenkih do svetlo rjavih. Šminke še vedno ustvarijo pudrasto-mat zaključek, pomembno pa je, glede na to, da temperature padajo, veter postaja vse močnejši, koža pa je skupaj z ustnicami vedno bolj izpostavljena, da izbiramo šminke z negovalnimi formulami, ki zagotavljajo prijeten občutek na ustnicah. Takšne ponuja znamka L.O.V., ki v strukturi šminke združuje hialuronsko kislino in olja ter obljublja ravnovesje prijetnega občutka na ustnicah in intenzivnega barvnega rezultata.

Aktualni trendi med barvami veljajo tako za šminke kot senčila, ki naj bodo nanešena čim bolj naravno. Lička poudarimo z bronzerji, ki so rahlo svetleči, priljubljeni so tudi satenasti odtisi.

Kot vsako jesen v ospredje spet prihaja črtalo za oči, letos pa ta zapeljivi dodatek za obraz resnično doživlja preporod. A naj ne bo črn, kot smo najbolj vajeni, letos vizažistke zapovedujejo rjave odtenke.

eyeliner_micna_GettyImages-635178524.jpg

Novost oziroma vrnitev te jeseni? Črtalo za oči!

Mirne roke

Najbolj preprosta uporaba črtala za oči poteka nekako tako; ogledalo položite na mizo, da bo ležalo, poglejte navzdol, vaše veke bodo obrnjene navzdol in imeli boste
prosti obe roki. Večkrat ko boste poskusili,lažje bo.

Močne obrvi so najlepši okvir obraza

In ja, ne bomo se še poslovile od lepih, močnih obrvi. Te so še vedno izjemno moderne, prav zato proizvajalci dekorativne kozmetike vedno več produktov namenjajo prav obrvem. Colistar je izdelal twist-up svinčnik. Kremastain žametna tekstura omogoča rezultate po vaših željah – od naravnih do poudarjenih. Svinčnik obrvi poudari tam, kjer to potrebujemo, na mestih, kjer jih je manj, jih naravno zgosti. Za oblikovane, izrazite in profesionalnega videza. Posebnost? Izjemna natančnost, saj svinčnik naravno obarva območja, kjer je manj dlačic.

02_licila.jpg

Collistar navdušuje s kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z znamko Illy, ljubezen do kave pa je čutiti v prav vseh odtenkih, ki so idealni za jesensko svetlobo.

Temni nohti, ki se močno svetijo 

Vedno, ne le ko govorimo o smernicah, moramo poudariti, da k urejenosti in ličenju spadajo tudi lepi in zdravi nohti. Letošnjo jesen bodo prevladovali temnejši odtenki, prav mistični so globoki odtenki črne. Krasne temne odtenke odkrijte v Rimmelovi novi kolekciji Shades Of Black by Rita Ora, recimo lak z imenom Girl in Grey. Zimi in mrazu so se posvetili tudi pri lakih O.P.I., saj nas s svojo kolekcijo popeljejo na Islandijo, kjer se sprehajamo med čudovitimi modro sivimi odtenki. Tiste, ki se ne vidite s temnimi nohti, boste navdušene nad zemeljskimi odtenki, oranžkasto rjava, bordo rdeča ali živo rdeča, ki najbolj zaživi na negovanih kratko prirezanih nohtih. Laki naj imajo učinek ogledala, naj se močno svetijo, kar celotni manikuri doda potrebno eleganco.

03_laki_manjsa.jpg

Jesenske odtenke odkrijte v Rimmelovi novi kolekciji Shades Of Black by Rita Ora.

Avtorica: Da. M.
Foto: GettyImages, Arhiv proizvajalcev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)