Tara Zupančič: Dokler si ne odstrani ličil, ne gre v posteljo

Tara Zupančič o ličenju in skrbi za kožo, ko dan zamenja noč.

4.10.2016 ob 5:30

2.JPG

Taro Zupančič smo do nedavnega spremljali bolj v modnih vodah, zdaj pa jo na televizijskih ekranih vidimo v vlogi voditeljice. Dolgolaska, ki ljubi umetnost, je sicer rockerska duša, ki ima v prostem času najraje naravno ličenje.

 “Naučila sem se, da je najpomembnejša dobra podlaga. Zjutraj to “fasado” hitro nanesem s čopičem, zasenčim, dorišem obrvi, ki sem jih pred leti preveč populila in so nehale rasti, nanesem maskaro in to je to. Ustnice si redko namažem, čeprav zadnje čase pogledujem k šminkam, a te raje prihranim za večerne priložnosti,” nam je svoj jutranji lepotni ritual zaupala simpatična Gorenjka.

tara_licenje2.JPG

Ker svoje delo opravlja pred kamerami, pa je tudi močan make-up del njenega vsakdana. Ličenje voditeljev je precej drugačno kot ličenje, kot ga poznamo “v živo”. Podlaga pudra je precej močnejša in kar je na televiziji videti dobro, je v živo videti precej manj naravno. In ker Taro v maski pred vsako oddajo čaka težek make-up, se to lahko hitro pozna tudi na njeni koži.

“Nikoli ne smemo zanemariti pomembnosti čiščenja kože. Tudi če pridem iz zabave in sem grozno utrujena, ne grem v posteljo, dokler dobro ne očistim obraza in odstranim ličil. Na to me je že v najstniških letih opozarjala mami in tega se še danes držim,” sklene voditeljica.


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)