Spletni trend za oblikovanje čudovitih kodrov (brez uporabe toplote)

Si tudi ti želiš lepih kodrov, pa ne maraš uporabljati kodralnika?

6.2.2021 ob 5:45 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Spletni trend za oblikovanje čudovitih kodrov (brez uporabe toplote)

Če v teh dneh že ne zahajamo tako pogosto k frizerju, imamo na voljo vsaj toliko odvečnega prostega časa, da lahko malce več eksperimentiramo pred domačim ogledalom. Od novih rutin nege kože, pa vse do drznih make upov - kopalnica je res lahko pravi kozmetični salon. Včasih tudi spa. Še večkrat pa frizerski studio.

V teh dneh, ko malce več svoje pozornosti namenjamo socialnim omrežjem, smo namreč na instagramu in tik toku odkrile nešteto novih trikov za oblikovanje čudovitih pričesk. Naučile smo se plesti francoske kite in ribje kosti, same postriči konice in pogumne celo fru fru. Danes pa bomo preizkusile zadnji spletni trend, ki smo ga v zadnjem času zasledile pri mnogih lepotnih influencerkah.

Gre za čudovito skodrano pričesko, ki obljublja romantično valovite lase. Njena priprava naj bi bila čisto preprosta, najbolje od vsega pa je, da je zelo prijazna našim lasem. Pri oblikovanju kodrov namreč ne uporabljamo toplote in tako las ohranimo zdrav. Uganete, kaj uporabimo namesto tega?

Ne, niso navijalke. Zvezda takšne pričeske je kar čisto navaden pas kopalnega plašča! Najlažje bo, če ti postrežemo z videom, da si boš lažje predstavljala, za kaj gre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Kot je na instagramu demonstrirala blogerka Valeria Lipovetsky, potrebuješ sveže oprane in posušene lase, tvoj glavni asistent pa bo pas kopalnega plašča. Lase počešeš na dve polovici, nato pa pas povezneš čez glavo in vsako njegovo polovico oviješ okrog polovice las. Na koncu vse skupaj pritrdiš z elastikama in na pričesko pozabiš za štiri ure.

Tik, preden odstraniš pas kopalnega plašča, lase poškropiš s slano vodo ali sprejem za oblikovanje kodrov. Nato odviješ tkanino in kodre rahlo razčešeš. Mi smo nad končnim rezultatom navdušene, kaj pa ti? Oh, pa še to. Če slučajno iščeš lep kopalni plašč … Me smo svojega naročile tukaj.

Kopalni plašč Etam, 34,90€

Jutranja halja Tommy Hilfiger, 69.90€

Kratek kopalni plašč, River Island, 64,90€

Preberite še: To je barva las, ki vas bo obnorela v letu 2021

Morda vas zanima tudi: 12 najpogostejših razlogov za prehitro staranje las


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)