Raiven z močnim sporočilom, zakaj si ne bo operirala nosu

Domača glasbenica Raiven je spregovorila o svojih negotovostih, ki so ji nekoč kradle samozavest.

25.7.2018 ob 7:37

Raiven_nos_operacija_samozavest_modri_lasje.jpg

Pevka in harfistka Raiven, ki jo prijatelji bolje poznajo pod imenom Sara Briški Cirman, je zaprla usta tistim, ki jim ni všeč njen nos. Glasbenica, ki je zaplavala tudi v manekenske vode, pozornosti namreč ni pritegnila zgolj z glasom, ampak tudi s svojo podobo.

Dolgi lasje v divjih barvah, močan in nenavaden makeup ter vpadljiv izbor garderobe so del nje. Del njene pojave pa je tudi nekoliko večji nos, ki je sicer povsem normalen nos navadnega smrtnika, le v primerjavi s sfotošopiranimi in kirurško popravljenimi obrazi svetovnih zvezdnic z naslovnic, ki so v današlji družbi postali norma, je "nesprejemljiv". 

Raiven je v odgovor na komentarje glede njenega nosu zapisala sledeče:

"Že od nekdaj sem bila nesigurna glede svojega nosu. Zadnje čase nisem. Naj ostane tako. Nekdo, ki mi je blizu, mi je nedolgo nazaj povedal, da s tem, ko si operiram nos, silim v povprečje. Zame pa je biti povprečna najslabša stvar na svetu." 

In prav ima. Ne zato, ker bi bilo stati v povprečju resnično nekaj slabega, ampak ker se je sprejela takšno, kot je – čudovita.

Raiven se je te dni sicer potepala po Španiji in nekaj utrinkov iz Barcelona je objavila tudi na svojem instagramu ...

 

Avtor: F. M.

Foto: Facebook/Raiven

Preberite še: Vsakdanje navade uspešnih ljudi: Alenka Košir ali pa 7 napak v postelji, brez katerih bi bilo vaše spolno življenje lahko veliko boljše 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)