Praznične manikire, s katerimi boste blestele na zabavi

Ne, ni treba v kozmetični salon. Potrebujete le mirno roko in nekaj idej, ki smo jih zbrali za vas.

30.12.2016 ob 7:10

shutterstock_232454056.jpg

Pri domači manikiri ni treba ostati pri tem, da vsak noht pobarvate z isto barvo. Praznične manikire namreč lahko spremenite v prave umetnine. Imamo nekaj idej, kaj vse lahko narišete na svoje nohte, da bo vaša oprava še bolj praznična.

Zbrali smo nekaj idej z Instagrama, poleg navdiha pa boste potrebovali zelo mirno roko in nekaj pripomočkov. Čeprav laki za nohte pridejo v paketu s čopičkom, pa ti za nanos majhnih detajlov niso vedno primerni. Po nohtih boste lažje risali s pomočjo zobotrebca, ki ga namakate v lak in rišete z njegovo pomočjo. Pomagate si lahko še z mini čopiči, ki so tanjši od tistih, ki so že namočeni v lak. Tako boste lažje ustvarjali detajle in tanjše linije.

A photo posted by Kate Howat (@k8howat) on

V pomoč vam bo tudi čopič, ki ga namočite v aceton in z njim odstranite morebitne napake. Vaš velik zaveznik pri ustvarjanju je tudi navaden lepilni trak. Z njegovo pomočjo na nohtih ustvarite šablone, prek katerih nanesete lak. Za 3D učinek manikire lahko na nohte nalepite tudi kristalčke – tu si pomagajte z lesenimi palčkami in pinceto, ne pozabite pa še na zadnjo plast prozornega laka, ki bo podaljšal obstojnost.

Za tiste manj spretne pa so v drogerijah vedno na voljo nalepke in šablone, ki olajšajo delo tudi tistim, ki jim ustvarjanje ne gre ravno od rok.

A photo posted by Twins_Vych (@twins_vych04) on

A photo posted by @jennasjam on

A photo posted by @monicahues on

A photo posted by Jess MT (@messrx) on

Avtor: F. M.

Foto: Shutterstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)