Poleti nepogrešljivi lepotni izdelki

Se v vaši lepotni torbi nahajajo naslednji produkti?

2.8.2017 ob 11:10

lasje_ThinkstockPhotos-625724090.jpg

Poletje je čas, ko je koži potrebno nameniti nekoliko več pozornosti. Če se preveč izpostavljamo soncu, lahko ta zelo negativno vpliva na našo kožo in posledično tudi počutje. Prav tako pa je bolje, da je vaš videz, ki ga ustvarite čim bolj preprost.

Zbrali smo 5 nepogrešljivih izdelkov, brez katerih poleti ne gre.

Osvežilne krpice

Potepanje po mestnih ulicah v vročih poletnih mesecih predstavlja našemu telesu in obrazu pravi napor. Poskrbite, da se v torbi vedno nahajajo osvežilne krpice, ki vašo kožo navlažijo in osvežijo.

PREBERITE, katere lepotne izdelke med poletjem uporablja blogerka Eva Ahačevčič Pakiž

Nevtralna šminka

Vsaka izmed nas je že imela kdaj suhe in razpokane ustnice. Priskrbite si vlažilno in hkrati nekoliko barvno, vendar nevtralno šminko, ki bo na vaše ustnice delovala blagodejno.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Maskara

Poletni meseci pa seveda tudi pozitivno vplivajo na našo kožo. Poleg tega, da prihranimo čas, se naš obraz spočije od korektorjev, pudrov in senčk. Verjemite potrebujete samo maskaro in videti boste odlično!

PREBERITE še// Lepotni zmagovalci tega poletja po oceni uredništva Mična

BB krema

Če pa preprosto ne morete brez pudra, raje uporabite BB kremo.

Sončna krema

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je sončna krema najpomembnejši del vaše lepotne torbe v vročih dneh. Ta naj bo čim bolj kvalitetna in seveda prav tako ne premočna. Faktor 30 bo ravno pravšnji za vašo kožo, predvsem pa obraz.

Članek je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: Thinkstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)