Po lepe trepalnice h Katarini Benček

Stilistka in vizažistka Katarina Benček bo skrbela za lepe in dolge trepalnice Slovenk.

6.10.2015 ob 9:20

11073982_kb.jpg

Katarina Benček vse bolj uresničuje svoje sanje na področju lepote. V zadnjih mesecih se je izurila v veščinah ličenja in nege obraza, zdaj pa bo Slovenkam pomagala še do lepših trepalnic.


Že slediš Mični na Facebooku?

Tehnika podaljševanja trepalnic se tudi pri nas vse bolj uveljavlja in Katarina je ena izmed žensk, ki se zaveda, kako fatalen je lahko pogled izpod zapeljivih, dolgih in privihanih trepalnic. A ker umetne, z lepilom pritrjene trepalnice že dolgo niso več sprejemljive, se je Katarina izurila tudi na področju podaljševanja z bolj prijaznimi in predvsem trajnejšimi metodami. Pred kratkim se je pridružila ekipi novega salona Xtreme Lashes, ki je 1. oktobra odprl svoja vrata.

12087363_659086790901245_778685928_n.jpg

Salon se lahko pohvali s strokovnjaki na področju podaljševanja trepalnic in kozmetike, kjer pa ne bodo skrbeli le za lepe obrvi in trepalnice svojih strank, temveč bodo svoje znanje delili tudi z drugimi. Katarina je tako postala tudi trenerka, h kateri se lahko pridete učiti tehnik podaljševanja.

"Ravno zaključujem študij kozmetike, zato je ta priložnost prišla kot nalašč zame. Združila bom lahko vse svoje znanje in ga predajala naprej. Nekaj, kar sem si od nekdaj želela. Ravno trepalnice so bile namreč tisto, kar me je vedno najbolj zanimalo, saj sem začela že kot srednješolska smrklja uporabljati umetne trepalnice."

Ekipa salona je med drugim že poskrbela za lepe trepalnice misice Tine Gaber, voditeljice Špele Jereb in pevke Kataye, obraz salona pa je nekaj časa bila lepa igralka Tanja Ribič.

Avtorica: B. G.

Foto: osebni arhiv, Sašo Radej


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)