Nova trgovina z naravno kozmetiko

Organska ličila so nova modna zapoved, na katero prisega vse več žensk. Zanje je končno odprla vrata tudi nova trgovina.

5.9.2015 ob 5:00

SenekaOrganica_micna.si_Melita_w3b.png

Tako je, dobra novica za vse Ljubljančanke: v Ljubljani za Bežigradom (Peričeva 17) se je odprla nova moderna trgovina z naravno kozmetiko Seneka Organica. Prijetna trgovina je raj za vsako žensko.

V trgovini si vzamejo čas, vam svetujejo in profesionalno postrežejo. Osebje, z lastnico na čelu, je profesionalno in usmerjeno v svoje stranke.

SenekaOrganica_micna.si_NaslovnaFotografija_w3b.png

V trgovini Seneka Organica je moč dobiti samo kakovostno naravno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, kot so Helan, Nvey ECO, Dr. Alkaitis in Avril. Za vse ljubiteljice naravne kozmetike, ki niso iz Ljubljane ali okolice, pa je na voljo tudi spletna trgovina.

seneka-organica-45.png

Pri Seneki Organici smo preverili, zakaj reči "da" naravni kozmetiki s pridobljenimi certifikati. Organska kozmetika ne vsebuje nevarnih kemikalij, ni testirana na živalih in je narejena iz naravnih ekološko pridelanih sestavin. Takšna kozmetika je kakovostna in obstojna, do kože je nežna, je ne draži ali poškoduje.

Pripravite se na jesen in obiščite Seneko Organico!

Avtorica: R. Š.

Foto: Matej Kolakovič


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)