To preverite pri kozmetičnih produktih, ki ste jih decembra dobili za darilo

Kozmetična darila, ki smo jih prejeli v decembru, v novem letu vključimo v svojo negovalno rutino. Če pa nam niso všeč, jih čim prej podarimo naprej.

5.2.2023 ob 6:48 | Foto: Yulia Lisitsa/Getty Images | Avtor: E.N.

To preverite pri kozmetičnih produktih, ki ste jih decembra dobili za darilo

Mnoge je v prazničnem času pod smrečico pričakala kozmetika, saj je lepo, uporabno in tudi precej nevtralno darilo, primerno za vsakogar. Izdelki za nego in lepotičenje spodbujajo skrb zase, kar je lepo sporočilo in popotnica za še lepše novo leto.

Kozmetika je primerna za malenkosti, ki jih potrebujete za sodelavce, in za tiste, ki jim z darilom res želimo pokazati, da nam pomenijo ogromno.

Prvim smo tako poklonili kremo za roke, morda maskaro ali losjon za telo. Za svoje najljubše pa smo v decembru posegli po bolj osebnih parfumih, dragocenih kremah in setih, ki so jih v prazničnem času ponujale skoraj vse kozmetične znamke.

Skratka, kozmetične police v kopalnicah mnogih so se v prazničnem času precej napolnile, zato je pomembno, da na darila ne pozabimo in jih porabimo v doslednem času.

Če so obdarovalci z izbiro kozmetike zgrešili, pa priporočamo, da produkte, ki niso pisani na vašo kožo, podarite naprej.

Morda bo parfuma, ki vam ne diši, vesel kdo drug in mogoče bo krema, ki je sami ne boste vključili v svojo negovalno rutino, nasmeh na obraz narisala komu drugemu.

Iz tega razloga čim prej preverite, kaj od podarjenega vam je všeč in s čim bi raje razveselili nekoga drugega.

Preberite še: To je razlog, zakaj limonine lupine ne bi smeli zavreči

Morda vas zanima tudi: 5 najmočnejših naravnih pripravkov za lažje prebolevanje gripe ali prehlada


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)