Mična se liči: Spoznajmo čarobni svet šmink

Naučimo se pravilnega nanosa rdečila za ustnice.

15.5.2017 ob 1:30

Vilinski-vikend-BTS-3980.JPG

Kakšen je tvoj odnos do šminke? Se z njo spogleduješ, a nimaš dovolj poguma, da bi jo nosila vsak dan? Si jo privoščiš le ob posebnih priložnostih in takrat dobivaš odzive, kako zelo ti pristoji?

Rdečilo za ustnice je prav posebno ličilo. Z njim lahko povsem spremenimo videz, svojemu obrazu pripišemo nekaj dodatne zapeljivosti, smo kanček bolj resne in elegantne, z njim razorožimo moške ali pa le podkrepimo svojo samozavest.

Ker je šminka vedno dobra ideja, lepa barva in pravilen nanos pa lahko predstavljajo izziv, te vabimo na Mičnino delavnico ličenja z vizažistko Martino Borščak. Tema tokratne delavnice bodo … Šminke!

sminke_shutterstock_359131745.jpg

--> Na prvi Mičnini delavnici smo se učile nanašanja pudra. Utrinke si lahko ogledate tukaj.

»Raziskujmo barve, poskusimo temne, svetle, oranžne ali rdeče odtenke. Naučile se bomo pravilne priprave ustnic in pravilne obrobe za šminko,« pravi Martina Borščak. »Velikokrat se mi zdi, da ste prestrašene in nekoliko zadržane glede same uporabe barve. Ko pa vidite, da vam rdeča pristoji in kako malo je potrebno, da damo nase nekaj, kar nas dvigne, takrat spremenimo mnenje in se za rdečo šminko opogumimo že v ponedeljek zjutraj,« nas opogumlja Martina.

Še več drznosti v nas bo vzbudila v sredo, 31. maja ob 18. uri, ko se bomo naučile vse o šminkah. Delavnica Mična se liči bo v Viki's Bar-u na Wolfovi ulici v Ljubljani. Prijavnina na delavnico stane 20 evrov, prijave pa zbiramo na elektronski naslov micna@delo.si

Ko nam boste pisali, da se želite udeležiti delavnice, vam bomo odgovorili s potrebnimi navodili glede plačila.

Pohitite, število mest je omejeno.

--> Video utrinke s prijetnega druženja v Viki's Baru najdete tukaj.

Avtorica: Da. M . 
Foto: Arhiv vizažistke, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)