Lepotne skrivnosti Jasne Kuljaj: Pudra ne bi nanesla niti za milijone

O lepotnih ritualih in ličenju s priljubljeno TV voditeljico Jasno Kuljaj.

16.8.2019 ob 6:10 | Avtor: Ajda Janovsky

Lepotne skrivnosti Jasne Kuljaj: Pudra ne bi nanesla niti za milijone

Od voditeljic, sploh televizijskih, se pričakuje, da bodo vedno, ne glede na leta, videti mladostne in fit in to kljub pogosto precej napornim urnikom dela ter močnemu ličenju, ki je za kamero obvezen. Da voditeljici Jasni Kuljaj (37) to odlično uspeva smo se med drugim lahko prepričali ne dolgo nazaj na fotografijah, na katerih je pozirala popolnoma brez ličil in bila videti naravnost čudovito. Mični je zaupala nekaj svojih lepotnih skrivnosti.

Nam lahko zaupate, kako zjutraj poskrbite za svojo lepoto?

Jutranje umivanje obraza s hladno vodo je obvezno!

Kateremu lepotnemu atributu posvečate največ pozornosti – so to lasje, nohti, postava?

Iskreno povedano – nobenemu. Za zdaj se še 'švercam' z dokaj dobrimi geni. Ne potrebujem ničesar razen mila, šampona in dezodoranta.

Kateri je vaš najljubši lepotni ritual?

Najraje obiščem savno. Po njej se počutim prerojeno od znotraj navzven.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This summer is def A BEACH SUMMER☀️

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) onKako negujete kožo?

Občasno, ko se pač spomnim, si naredim piling obraza. Če pa imam kaj viška časa, pa nanesem še masko. Ampak to res le, ko se spomnim, kar pa je redko.

Si za ohranjanje napete kože kdaj privoščite kakšno posebno nego ali kakšen lepotni postopek?

Zaenkrat ne opravljam nobenih tovrstnih postopkov. Na pol leta obiščem kozmetičarko, da mi očisti kožo na klasičen način, s stiskanjem mozoljev, pilingom in masko.

Za katere lepotne izdelke, nege ali postopke bi rekli, da so vredni svoje, četudi nekoliko višje, cene?

Ustrezajo mi izdelki za čiščenje in nego znamke Sothys.

Se zasebno ličite vsak dan?

Tudi slučajno ne. Samo in zgolj za na oder ali pred kamero. Če pa že, pa si le rahlo poudarim oči s svinčnikom in maskaro, pudra si ne bi nanesla niti za sto milijonov evrov (se zasmeje).

Katera ličila uporabljate in katere odtenke?

Sem precej temne polti, tako da so moji pudri precej temni. Rada uporabim tudi bronzer. Kar se tiče senčil za oči uporabljam zgolj zemeljske, rjave tone. Nikoli ne nanašam kakšnih ekscesnih barv, saj me te spominjajo na bojne barve, s katerimi so se lišpala različna plemena pred boji.

Imate svoje najljubše ličilo?

Črn svinčnik za oči naredi čudeže, če je to potrebno. Tudi če nimaš pri roki nobenega drugega ličila, zna priti zelo prav!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siestaaaaaa

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) onKako se naličite za posebne priložnosti, denimo nastop ali družabni dogodek? Uporabljate pri ličenju kakšen poseben trik?

Ne obvladam novodobnih trikov kot sta konturing ali osvetljevanja na pravih mestih. Imam svoj način ličenja, ki se ga držim. Nič posebnega. Rahlo poudarim oči, no recimo, da si z eyelinerjem rada pričaram videz mačjih oči v stilu 60. let.

Kako skrbite za lase?

Po umivanju obvezno nanesem regenerator, brez tega svoje grive sploh ne morem razčesati. Zdaj, ko nosim paž, moram bolj pogosto k frizerju, da ohranjam obliko.

Imate svojo najljubšo dišavo?

Doma imam približno deset parfumov, še iz časa, ko sem živela v Londonu, pa jih še nisem porabila, tako da sem se odločila, da za parfume ne bom več zapravljala. Enostavno me moti njihov vonj, ne vidim pretiranega smisla v njih.

Kako ohranjate vitkost in ostajate v formi?

Trenutno ne počnem nič posebnega, pravzaprav čisto nič. Se pa konec poletja nameravam odpraviti nazaj na fitnes in se spraviti v pogon. Komaj čakam!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)