Islandija navdušuje, tudi ustvarjalce čudovite kolekcije lakov za nohte

Lepota Islandije in neskončnih razgledov je lahko pravi navdih.

26.9.2017 ob 12:25

micna_opi_islandija.jpg

Letošnjo jesen boste odkrivale čarobno deželo modrih lagun in polarnega sija z OPI kolekcijo Iceland. Paleta barv, ki so jo navdihnili slikoviti razgledi, razgibana pokrajina vulkanov, gejzirji, vrelci, lava in ledeniki, ponuja vrsto čudovitih odtenkov, ki odražajo divjo lepoto Islandije.

Kolekcija Iceland ponuja 12 novih odtenkov klasičnih OPI lakov, Long-Wear Infinite Shine in GelColor formul, ki črpajo navdih iz neokrnjene pokrajine.

Čudovite mahovne površine, črne peščene plaže in obsežne gorske verige z edinstvenimi vulkanskimi kamninami v čokoladno rjavih, temno sivih in kaki rjavih barvah. Voda – v obliki vrelcev, slapov in ledenih gora – in odprto, ekspanzivno nebo navdihuje bogate odtenke modre vse od penečih se draguljastih tonov pa do hladnih modro-sivih.

»Islandija je vedno bolj priljubljena na seznamu must see vseh, ki bi radi spoznali njeno neokrnjeno naravo, raznoliko kulinarično kulturo in njen unikaten modni stil,« je poudarila soustanoviteljica in ambasadorka znamke OPI, Suzi Weiss-Fischmann. »Seveda sem navdih črpala tako iz naravne lepote te dežele kot tudi iz njenega največjega mesta – Reykjavik, ki se lahko ponaša tudi kot kreativna prestolnica, kjer se ženske lahko svobodno izražajo s svojim individualnim stilom, ki je vse prej, kot klasičen. Prav tako je razburljiva tudi kulinarika, povezovanje svežih sestavin in tradicionalne kuhinje z novimi, domiselnimi koncepti.«

»To jesen je črna zopet črna,« zatrjuje Weiss-Fischmannova.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)