Ena naših najuspešnejših manekenk zapustila Slovenijo

Ljubezen jo je odnesla v Črno goro, kjer se razvaja in uživa v življenju, namesto z manekenstvom pa se ukvarja z uspešno linijo kozmetike.

29.1.2016 ob 8:45

DSC_0275-bg.jpg

Iris Mulej je prava hedonistka, saj zna prav vsak dan uživati življenje. Če spremljate njen Facebook profil, vam je lahko jasno, da se brez slabe vesti predaja gurmanskim užitkom, veliko potuje, se razvaja z lepotnimi tretmaji, predvsem pa se predaja strastem ljubezni. Je namreč ena redkih znanih Slovenk, ki ni nikoli skrivala, kdo ji greje srce in to pravzaprav glasno pove ter pokaže brez zadržkov.

V zadnjem času smo opazili, da vse več njenih fotografij nastaja v Budvi, zato smo jo vprašali, kaj se dogaja?


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Iris, kaj trenutno počnete? Ste ena najuspešnejših slovenskih manekenk, ki je osvojila oba prestižna naziva (miss Slovenije in miss Universe), zdaj pa ste nam pobegnili v Črno goro ...
Če bom rekla, da se trenutno posvečam sama sebi, torej se razvajam, veliko berem, meditiram in bolj ali manj uživam zimo tu v Budvi, kjer imamo večinoma tople in sončne dneve, se ne bom prav nič zlagala (smeh).

Kaj vas je odneslo tja? Je Slovenija za vas morda premajhen trg?
Slovenski ali tuj trg nima tokrat nobene vloge pri moji selitvi, saj sem Slovenijo zapustila zaradi ljubezni, ki ji je ime Admir.

Poleg ljubezni se zadnje čase zelo posvečate tudi liniji Johnny Organic ... Lepotna tekmovanja pri nas izgubljajo težo, manekenstvo prav tako, ste se tudi zato odločili, da se raje posvetite tej znamki?
Odločitev za sodelovanje z znamko Johnny Organic, katere sem tudi sama solastnica, se v bistvu ni navezovala na zgoraj omenjeni zadevi, temveč je bila ena izmed raznih poslovnih ponudb, ki se nam v življenju ponudijo. Nekatere so kratkoročne, druge znajo trajati leta in rastejo, nekatere realiziramo, druge spet ne.

"Midva." Iris s svojim izbrancem, Admirjem Barčićem.

Zdi se, da ste se tega lotili v pravem času, saj ljudi bolj kot moda zdaj zanima zdravo življenje, skrb zase, ... Raje kot v kozmetičnih salonih kar v domači kopalnici skrbijo za svojo lepoto, se strinjate?
Bi se kar strinjala z vami, saj se k naravnim in zdravim stvarem, pa naj bo to hrana ali kozmetika, obrača vse več ljudi, vedno bolj so osveščeni o tem, kaj pomeni skrbeti zase z naravnimi proizvodi in se zavedajo, kakšne posledice ima lahko umetna hrana in kozmetika na naš organizem na dolgi rok.

Kaj ponujajo vaši produkti? Se lahko kosajo s kozmetičnimi saloni? Lahko denimo ženska z vašo obrazno masko dobi tisto, kar bi denimo v salonu za veliko dražji tretma?
Naši proizvodi so iz najdragocenejših naravnih sestavin in ker na kožo res delujejo tako blagodejno in se z njimi reši marsikateri kožni problem, so se nekateri lepotni saloni odločili, da v svojo ponudbo vnesejo tudi nege obraza z našo kozmetiko. Torej popolno nego za obraz z naravno kozmetiko Johnny Organic si lahko privoščite doma v svoji kopalnici ali pa v lepotnem salonu pod rokami profesionalne kozmetičarke, v vsakem primeru pa mislim, da smo s ceno in kvaliteto naših izdelkov konkurenca marsikateri znamki. Sicer pa je večina naših izdelkov obogatena z MSM-jem, znanim kot mineral lepote, vsi pa so brez parabenov, mineralnih olj, umetnih barvil in arom.


Zakaj raje izbrati organsko kozmetiko, si preberite TUKAJ.

Kako skrbite za svoje telo, kako pogosto se razvajate z maskami in pilingi, itd?
Oboje uporabljam vsaj dvakrat na teden, oziroma po potrebi. Če čutim, da je moja koža utrujena in izsušena, večkrat uporabim kakavovo negovalno masko te znamke, ki moji koži povrne sij in mehkobo, hkrati pa deluje pomlajevalno, saj preprečuje nastanek gubic. V primeru, da se mi pojavijo mozoljčki, torej je moja koža nečista, pa uporabim zeleno čistilno masko, ki razstruplja in globinsko očisti kožo vseh odvečnih maščob in aken, vendar pa kože ne izsušuje. Pilinge za telo pa včasih uporabljam tudi vsak dan, če imam le čas, saj je moja koža po uporabi ne le očiščena, ampak tudi nahranjena in mehka kot dojenčkova ritka.

Kaj vam pomeni ta skrb za telo? Si vzamete čas zase in vam predstavlja nek način meditacije ali bolj nujno zlo, ki ga ženske pač moramo izvajati, da ohranjamo lepoto?
Jaz to jemljem kot čas samo zase, se z veseljem razvajam in imam rada svoje telo, kožo, lase. Mislim, da je razvajanje in skrb zase v takem duhu še toliko bolj učinkovito. Saj veste, kako pravijo, da je naše telo edino mesto/prostor, v katerem smo primorani živeti do konca svojega življenja in je to nekako naš tempelj duše, v katerem se moramo počutiti karseda udobno. Zatorej, zakaj si ne bi za nego svojega templja vzeli čas in z ljubeznijo poskrbeli zanj?

Zavedate se, da lepota prihaja tudi od znotraj in pridno skrbite, kaj jeste, ne samo kaj nanašate na kožo. Kateri hrani se izogibate ravno zaradi tega in katero še toliko raje uživate? Kakšna so vaša priporočila glede tega?
Moram reči, da imam glede hrane kar srečo, saj mi je že od nekdaj všeč zdrava in nepredelana hrana, torej veliko sadja, zelenjave in temnih testenin, riža itd ... Ne maram pa najbolj slanih in mastnih zadev (z izjemo vedno obveznih kokic v kinu). Sicer pa obožujem sladke stvari, ki vem, da niso ravno zdrave, a se jim ne morem odreči. To so predvsem čokolada in sladoled, tega namreč lahko pojem več kot si lahko predstavljate (smeh). Drugače pa spijem zelo veliko vode, kar je tudi velik faktor pri urejeni prebavi, čisti in lepi koži in nasploh. Pravijo, da z veliko tekočine ostanemo sveži in mladi dlje časa. Torej, pijte veliko vode!

IRISIN VSAKODNEVNI LEPOTNI RITUAL:

"Zjutraj si s tonikom Johnny Organic cleansing tonic osvežim obraz in nanesem vlažilno kremo Johnny Organic moisturizing, zvečer ponovim vajo s tonikom, s tem da za spanje uporabim bolj bogato in negovalno kremo Johnny Organic nourishing. Če čez dan nosim ličila, jih zvečer pred uporabo tonica odstranim z našim mlekom za čiščenje obraza."

KAJ SE VEDNO NAJDE V NJENI TORBICI:

"V moji torbici se vedno najdeta dva telefona (slovenska in črnogorska številka), krema za roke, šminka, robčki, univerzalno makadamijevo mazilo Johnny Organic Ointment, ki ga uporabljam za vse (ustnice, obnohtna kožica, ranice, obraz, suha ali razpokana koža kjerkoli na telesu itd.), pisalo, osebni dokumenti in denarnica."

Avtorica: Branka Grbin

Foto: osebni arhiv


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)