Kako moški ve, če ženska med seksom doživi orgazem?

Dame, imajo prav?

4.5.2019 ob 3:54

zenska_moski_postelja_spolnost.jpg

Dejstvo je, da je ženski orgazem zelo zapletena zadeva. Ne zgolj v smislu, kako jo do njega pripraviti, temveč tudi v tem, ali ga je ona sploh doživela. Je zaigrala? Je res prišla do srečnega konca? Kaj, če me ima za norca? Nešteto je vprašanj, ki se po dejanju porajajo moškim. A ne sledečim osmim, ki so za Your tango razkrili, kako dobro vedo, kdaj je njihova draga resnično uživala. 

Kriči napačno ime

"Lahko bi rekel, da ni ravno spodbudno zame. A ko kriči ime nekoga, ki ga pozna s televizije ali od kje drugje in to nisem jaz, vem, da ne igra." Aaron, 38 let.


Čutim s penisom

"Ko ženska doživi vaginalni orgazem, občutim pritisk na penisu. Občutek je čudovit in nič se ne more primerjati s tistim kratkim trenutkom tišine, ki nastopi, preden naju oba ponese na rob norosti. Analni orgazem je druga zgodba. Tudi tedaj se njene mišice stisnejo in občutek je skoraj neprijeten. Prav tako, kot pri vaginalnem vrhuncu, se ona najprej malo umiri, nato pa globoko vdihne. Edina ljubimka, ki je bila izjema, je sama med spolnim viškom doživela izliv. In tega je res težko spregledati." Landon, 29 let.


Njeno celo telo je v krču

"Običajno kriči: prihaja mi, prihaja mi. A ji ne verjamem, dokler se njeno celo telo ne začne stresati v krčih. Če teh ni, dvomim, da je do mene poštena." Fitz, 31 let.


Izda jo dihanje

"Vse je v dihanju. Hitro dihanje, hitrejše dihanje, še hitrejše dihanje, trenutek brez dihanja in nato velik izdih. Res je, veliko je tudi suvanja z boki in verbalnih dokazov, a zavijanje z očmi in eksplozivno dihanje je tisto, ob čemer sem prepričan, da je prišla do konca." Jimmy, 37 let.

par_micna_ThinkstockPhotos-910307742.jpg

Tresljaji užitka

"Tresljaji, ki prevzemajo njeno telo so nekaj, česar po moje ne bi mogla zaigrati. Zlasti, ko se spustim nižje. Sunki, ki pretresajo njeno telo niso dejanje igre. Ali pač?" Craig, 31 let.


Njena vagina je res vlažna

"Običajno vem, da orgazem doživi, ko se njena vagina spremeni v fontano tekočine. Vse to spremljajo značilni gibi telesa ter obrazne grimase, ki niso prav nič seksi. Ter kričanje." Eli, 31 let.


Njena nožnica se skrči

"Tega ni mogoča zaigrati. Lahko stoka in kriči. A ko se njena vagina skrči in objame mojega korenjaka, tedaj vem, da zagotovo uživa." Greg, 43 let.


Njene bradavičke postanejo res trde

"Ko si z ljubimko prvič, je težko z gotovostjo trditi, da si jo pripeljal do konca. Sčasoma pa se naučiš prepoznati znake. Kdaj vem, da moja draga doživi orgazem? Ko njene bradavice postanejo trde, ko njena vagina stisne moj penis in ko se spremeni njeno dihanje. Mislim, da je mogoče orgazem zaigrati z zvočnimi, ne pa tudi s telesnimi odzivi." Salvador, 49 let.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 5 vročih vrst položaja po pasje in: To so štirje položaji, ki jih imajo ženske najraje

Morda vas zanima tudi: Ja, prosim! 4 poze za daljši seks


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)