Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Erotične sanje prinašajo prav posebna sporočila.

25.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Vsak kdaj sanja erotične sanje. In se nato sprašuje, kaj so mu hotele sporočiti. Če ste se tudi sami zbudili iz sanj o orgiji, prevari, vrnitvi bivšega ali čem podobnem, ima psiholog Ian Wallace za vas razlago.

Takole The Sun povzema pomen nekaterih erotičnih sanj.

Seks na neobičajnem mestu

Če se v sanjah pogosto ljubite na neobičajnih mestih, vam podzavest sporoča, da se vam v življenju obeta situacija, ki je za vas še neznana in vas bo prisilila, da boste morali stopiti iz cone ugodja.

V tem ni nič slabega, saj bo na plano stopila vaša kreativnost, v življenju pa bo zavela svežina, ki bo odprla nove dimenzije na osebnem ali poslovnem področju.

Strastno poljubljanje

Ustnice označujejo varnost in iskrenost. Čeprav vam oseba, s katero se v sanjah poljubljate, veliko pomeni, pa se te sanje simbolično ne nanašajo nanjo, temveč na vas in napovedujejo tesnejše povezovanje s samim seboj in dojemanje, da imate vso pravico jasno izražati svoje želje, potrebe in pričakovanja.

Prepovedane stvari

Če sanjate, da se v vrtinec strasti ujamete z nekom, ki ni vaš partner ali je v zvezi z nekom drugim, to pomeni, da vas nekaj ovira pri popolnem razvoju svojih potencialov.

Najpogosteje razlog za to tiči v osebah, ki so ljubosumne na vas in na vaš uspeh, ter vas hočejo zato ustaviti. Razmislite torej, s kom se družite.

Skrivnostni ljubimec

Se v vaših sanjah pogosto pojavlja nekdo, ki ga ne poznate, ne vidite njegovega obraza in se vam niti ne sanja, kdo bi lahko bil?

Torej na svoje kreativne talente gledate kot na nekaj, kar pride in gre in ne kot na kvalitete, ki bi jih lahko izkoristili, kadar jih potrebujete.

Napačen ljubimec

Z njim je lepo, a globoko v sebi veste, da ni za vas. Torej se zamislite nad tem, s čim se v življenju ukvarjate zgolj zato, ker se morate, ne pa zato, ker bi se hoteli.

Vaše srce je ujeto v rutino, iz katere bi radi, vsaj podzavestno, zbežali. Storite odločilni korak in svoje sposobnosti usmerite v nekaj,  kar vam je resnično všeč.

Orgije

Če ste v sanjah udeleženi v orgiji, se vam v resničnem življenju obeta priložnost, v kateri boste lahko svoje sposobnosti delili z drugimi, jih izkoristili in pomagali do zavidljivih dosežkov, ki bodo vplivali širšo družbo.

Vrnitev bivšega

Sanje o bivšem ne pomenijo, da si želite ponovnega zbliževanja z njim. Pomenijo pa, da se večkrat spomnite na nekaj (delo, načrt, kraj), kar vam je bilo nekoč všeč in zato vas sanje opominjajo, da bi morali prebuditi uspavane želje ter se posvetiti zadevam, ki so z vašega stališča ostale nedokončane.

Preberite še: Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

Morda vas zanima tudi: Pozor, ti štirje simboli v sanjah prinašajo resna opozorila


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)