Kaj mu o vas pove barva ustnic

Ni vseeno, s kakšno barvo boste pobarvali ustnice za prvi zmenek.

17.10.2015 ob 12:40

shutterstock_293193293.jpg

Morda to sploh ni bil vaš namen, a barva ličila na vaših ustnicah mu na prvem zmenku o vas pove več, kot bi si morda želeli razkriti. Vas zanima, kako vas prebere, če so vaše živo rdeče, v barvi vina ali v nevtralnem odtenku?


Že slediš Mični na Facebooku?

Rdeče ustnice. Na prvem zmenku mu z njimi pošiljate močan čustven naboj, saj je to barva, ki je povezana s strastjo, energijo in akcijo. V njegovih očeh v hipu postanete pogumna in samozavestna ženska.

Nevtralna barva. Želite, da vas jemlje resno, ničesar mu ne skrivate in veliko lahko ponudite. Ste ranljivi, občutljivi in ob pravem partnerju boste vedno strastni.


Pred zmenkom si preberite še:

shutterstock_61094260.jpg

Močna rožnata. S tem odtenkom mu pošiljate malce mešano sporočilo in ne bo natančno vedel, pri čem je. Zdite se mu sicer pogumni, a hkrati nedolžni. Če vam je torej všeč, to brez zadržkov povejte.

Bordo ali barva temnega vina. Vtis, da ste odločni in malce skrivnostni ter ne boste vsega razkrili takoj. Barva mu sporoča, naj bo potrpežljiv in naj preveč ne hiti. Le tako vas bo lahko v resnici spoznal.

Koralni odtenek. Ta izdaja, da ste razigrani, dinamični ter vedno stremite k začrtanim ciljem. Najprej bi se raje malce zabavali, šele nato pa v resnici zaključili, kako in kaj bodo zadeve med vama potekale naprej.

shutterstock_264952058.jpg

Barva fuksije. S tem odtenkom se izdajate kot sofisticirana oseba, ki je kreativna in pričakuje spodbudno komunikacijo, ne zgolj pogovor o vsakdanjih puhlicah.

Brez ličil. Sporočilo, ki je preprosto tako kot vaše ustnice: to sem jaz, vzemi ali pusti. In prav takšno odprtost ter iskrenost pričakujete tudi od partnerja.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)