Kaj je kivin in kako žensko v treh minutah pripelje do orgazma

Metoda kivin je poseben način oralnega seksa, ki izjemno hitro pripelje do ženskega vrhunca.

27.4.2021 ob 5:30 | Foto: Vadim Guzhva/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kaj je kivin in kako žensko v treh minutah pripelje do orgazma

Če za metodo kivin še niste slišali, niste edini. Gre namreč za dokaj poseben trik oralnega seksa, ki znatno pripomore k ženskemu doživljanju vrhunca. Kaj to je, kako ga izvajati in zakaj je tako učinkovit, je za Cosmopolitan razkrila seksologinja Annabelle Knight. Pa gremo lepo po vrsti:

Kaj je metoda kivin?

"Povedano preprosto: to je malo drugačna izvedba oralnega seksa. Obstajajo sicer dokaj drzne trditve, da je izjemno učinkovita in v 60. odstotkih poskusov dame pripelje do vrhunca v zgolj treh minutah. Torej nekaj, kar je vsekakor vredno poskusiti," pojasnjuje seksologinja.

Kako metodo kivin izvajati?

"Namesto, da se on njenim intimnim organom med oralnim seksom približa med nogami, pristopa od strani," opisuje Annabelle in nadaljuje:.

"Pri tem kazalec in palec položi ob klitoris, da ga nekoliko dvigne in z jezikom obdeluje od strani ter ne od spredaj. Tako stimulira večje področje, kot med običajnim oralnim seksom."

Najboljša poza za kivin

Seksologija pomirja, da ne gre za vratolomne položaje in da poza, v kateri je kivin izvedljiv, ne zahteva akrobacijskih sposobnosti.

Par se namesti tako, da on leži pravokotno glede na njene boke.  Ona malce razpre nogi, on se lahko intimi približa pod ali čez njeno nogo, ki je na njegovi strani.

Medtem, ko z eno roko pridrži klitoris, z drugo masira presredek, torej področje med vagino in anusom, z jezikom pa seveda razvaja ščegetavček. S tem v eni seksi seansi združi tri pristope: stimulacijo s strani, ročno razvajanje in zadovoljevanje z jezikom.

Kako je zadeva videti v praksi?

"Moja soproga je sicer uživala v oralnem seksu, a nikoli ni doživela orgazma. To me je spodbudilo k iskanju novih tehnik in naletel sem na omenjeno metodo, s katero praviloma vselej doseže vrhunec," je zapisal en od uporabnikov Reddita. Drugi pa je svojo izkušnjo opisal takole:

"Ko sva se s kivinom srečala, ji pritisk na presredek ni najbolj odgovarjal. Bil sem pregrob. Odkar sem ga omilil, pa se zadeva povsem dobro obnese. Orgazem doživi po petih minutah, prej sva zanj potrebovala od 15 do 20 minut."

Je to garancija za orgazme?

"Običajno dvomim v vsako tehniko, ki obljublja hitro doseganje orgazma. Tudi kivin morda ne bo deloval vedno in hitro, je pa res, da spodbuja k eksperimentiranju in je zato s tega stališča dobra ideja.

Moj nasvet se glasi: dajta mu možnost. Morda vama bo všeč, morda ne, vsekakor pa je dober z vidika širjenja seksualnih obzorji in odkrivanja novih poti do užitkov. Če se ne bo obnesel, ga pač ni treba umeščati  v vajino spolno rutino," priporoča Annabelle Knight.

Preberite še: Skrivna naloga klitorisa

Morda vas zanima tudi: 5 namigov za še boljši oralni seks


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)