Ste po horoskopu lev? Leta 2023 se vam nasmiha sreča (poglejte, na katerem področju!)

Levom leto 2023 pripravlja kar nekaj presenečenj.

9.11.2022 ob 12:01 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ste po horoskopu lev? Leta 2023 se vam nasmiha sreča (poglejte, na katerem področju!)

V letu 2023 se levom zaradi vplivov planetov obeta nemalo vzponov in padcev. Vzdušje v delovnem okolju bo sicer na prvi pogled prijetno in spodbudno, a poslovnežem se priporoča previdnost pri naložbah in pri širitvi posla.

Denarni prilivi kljub vsemu ne bodo majhni in bodo pritekali iz različnih, v preteklosti sprejetih naložb.

Kar zadeva odnose, se levom načeloma nasmiha sreča. Stkali bodo veliko novih stikov, močno bodo vključeni v socialno delo in se bodo trudili, da bi po svojih močeh pomagali pomoči potrebnim.

Previdnost se jim priporoča pri sklepanju novih prijateljstev. Preden se tvorijo tesnejši odnosi, izbirčnost ne bo odveč. Zdravje bo v začetku leta lahko predstavljalo nekaj težav, svetuje se previdnost pri sprejemanju odločitev z vseh področji.

Kar zadeva intimnih odnosov, je napoved za leto 2023 na splošno gledano spodbudna.

Že obstoječe zveze bodo postale močnejše, dom bo ožarjen z zadovoljstvom. Obeta se sicer nekaj sprememb na področju razmerja, a vse bodo vodile k napredku in izboljšanju odnosa.

Ljubezen

V začetku 2023 bodo zadeve nekoliko uspavane, se pa bodo močno izboljšale v drugi četrtini leta. Samski levi se bodo zaradi delovanja Marsa in Venere aktivneje podali v iskanje sorodne duše. Tisti v razmerju se lahko veselijo topline in harmonije v odnosu.

V zakonu ali resni zvezi bo glavno vlogo igrala romantika, samskim se obeta srečanje z nekom, ki bi lahko bil pravi, proti koncu leta bo veliko priložnosti za potovanja v dvoje.

Zlasti konec leta bo z vidika intimnih odnosov za leve več kot odličen.

Družina

Saturn in Jupiter bosta poskrbela, da bo družinsko življenje za leve v letu 2023 dobesedno cvetelo. Vse težave z zdravjem, ki se bodo znotraj družine pojavljale v začetku leta, bodo sčasoma izginile.

Odnosi med člani družine bodo odlični in bodo temeljili na dogovorih ter sodelovanju. Glede vseh podvigov, bodo člani družine levom stali ob strani in jim nudili pomoč.

Kariera

Saturn bo poskrbel, da bodo poslovneži, rojeni v znamenju leva, leta 2023 deležni velikega napredka.

Ne sicer od samega začetka leta, tedaj bo treba res garati, proti koncu aprila bodo cilji lažje dosegljivi. Leto bo idealno tudi za sklepanje novih poslovnih partnerstev, pri katerih pa previdnost ne bo odveč.

Zaposleni se lahko nadejajo pohvale in nagrade vodstva.

Finance

Z vidika financ bo leto 2023 do levov prijazno. Ko se bo prevesilo v drugo polovico, se  bo odprlo veliko priložnosti za zaslužek, denarja bo dovolj za pokrivanje vseh izdatkov in za večje naložbe ter za nakup luksuznih predmetov.

Po nekoliko manj spodbudnem začetku leta se obeta poplačilo večine posojil, dovolj bo priložnosti tudi za varčevanje in investicije. Nepredvidljiv izdatek lahko levi pričakujejo le na področju šolanja otrok.

Zdravje

Saturn in Mars bosta poskrbela, da bo levom leto 2023 odlično služilo. Vse kronične težave se bodo potuhnile ali bodo celo povsem izginile, kar bo med drugim posledica udejstvovanja v športu in drugih aktivnosti na svežem zraku.

Tudi vztrajanje pri zdravem načinu prehranjevanja in tehnikah za obvladovaje stresa bodo imeli pozitivne učinke na zdravje in počutje rojenih v znamenju leva.

Skrb za zdravje bo opazna tako na fizičnem kot čustvenem in mentalnem blagostanju.

Potovanja

Maja leta 2023 se pod vplivom Jupitra levom napoveduje daljše potovanje. Kasneje pa se jim obeta več krajših.

Med njimi bodo potovanja poslovne in zabavne narave. Prav po zaslugi poslovnih potovanj si lahko poslovneži nadejajo dodatnega uspeha.

Starejšim levom pa se obeta z vero povezana pot.

Na splošno

Začetek leta 2023 levom napoveduje kar nekaj pasti in težav, zlasti na poslovnem in finančnem področju. A z vsemi se bodo rojeni v tem znaku spopadali z dvignjeno glavo ter z veliko volje in energije, kar bo v nadaljevanju leta poplačano.

Zvezde levom svetujejo, naj v vsakem primeru ohranjajo hladno ter trezno glavo, naj bodo pri določitvah, tako osebnih kot poslovnih, previdni, naj se izogibajo špekulacijam in že na prvi pogled sumljivim naložbam.

Premišljenost in trdo delo bosta na koncu poplačani.

Povzeto po zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Ste po horosopu rak? Leta 2023 se boste soočali s tem!

Morda vas zanima tudi: Če ste po horoskopu dvojček, se lahko res veselite leta 2023 (poglejte, zakaj!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)