Horoskop: Znaki, ki za vse slabo krivijo partnerja

Rojeni v nekaterih astroloških znakih na partnerja gledajo kot na dežurnega krivca.

24.7.2022 ob 6:46 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Znaki, ki za vse slabo krivijo partnerja

Tako kot ni za vse dobro v zvezi nikoli zaslužna le ena oseba, ni za vse slabo kriva le ena. Večini je to povsem jasno in se zavedajo, da morata v odnos enakovredno vlagati oba vanj vpeta.

Večini, piše Pink Villa in dodaja, da so med astrološkimi znaki tudi takšni, ki za vse slabo krivijo drugo stran. Od ovna do strelca, poglejte torej, kateri astrološki znaki krivdo za vse slabo v življenju pripisujejo partnerju.

Oven

Ovnom ljubezen včasih povzroča nemalo težav. Kajti le težko se resnično zaljubijo, saj se velikokrat borijo sami s seboj in se težko sprejemajo. To je en od razlogov, zakaj v sočloveku v bistvu iščejo svoje napake, mu očitajo za stvari, ki jih narobe počnejo sami, ob napakah življenjskega sopotnika iz muhe delajo slona in za vse slabo krivijo drugo stran.

Včasih tako intenzivno, da to razmerje ali zakon pripelje do zloma.

Bik

Biki so sicer po naravi pošteni, je pa res, da težko sprejmejo in priznajo svoj neuspeh ter napake.

Da bi sebe oprali krivde in bi izpadli žrtev za vse, kar gre narobe, okrivijo življenskega sopotnika ter mu s takšno manipulacijo neredko povzročajo sive lase.

Vodnar

Ena od malce manj prijetnih lastnosti rojenih v tem znaku je narcisoidnost. Kar pomeni, da so vodnarji velikokrat zaljubljeni vase in nase ne gledajo skozi kritične oči.

Tudi takrat ne, ko bi to bilo povsem upravičeno. Ob neuspehih vso krivdo pripišejo partnerju, čeprav bi mu morali priznati, da jim ob vsaki priložnosti ne zagotavlja drugega, kot brezpogojne podpore.

Strelec

V zakonu s strelcem je za neuspeh največkrat kriv prav rojen v tem znaku, a on nikoli ne prevzame krivde ter odgovornosti, temveč vse skupaj pripisuje partnerju.

Zlasti, kadar namerava prekiniti razmerje, za kar nima poguma, s svojim obnašanjem odnos spremeni v pekel, druga stran ima vsega dovolj in ga konča, strelec pa si znova lahko opere roke. Kajti v svojih očeh za celotno dogajanje sam ni prav nič kriv.

Preberite še: Horoskop: 3 znaki, ki v sporih vedno zmagajo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije pari astroloških znakov, ki se ves čas prepirajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)