Horoskop: znaki, ki se raje kot z ljudmi družijo z živalmi

Rojeni v nekaterih astroloških znakih veliko bolj kot družbo ljudi, cenijo bližino živali.

2.10.2022 ob 6:17 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: znaki, ki se raje kot z ljudmi družijo z živalmi

Dobra družba je neprecenljiva. Pa naj bo dobra družba prijateljev, družine, sosedov, kolegov ali ljudi, s katerimi nas povezujejo skupni interesi.

So pa osebe, ki besedne zveze dobra družba ne povezujejo z ljudmi, temveč z živalmi.

Kajti veliko raje, kot z bitji lastne vrste, so obdani s kosmatimi, pernatimi ali luskastimi prijatelji. Tisti, ki jim družba živali pomeni veliko več kot družba ljudi, so največkrat rojeni v določenih astroloških znakih.

Katerih, razkriva portal Wow Magazine.

Bik

Ena od najbolj iskanih kvalitet v življenju bika je varnost. Dejstvo je, da se ob živalih rojeni v tem znaku počutijo varne, saj te nikoli ne hinavijo ter namerno nikogar ne prizadenejo.

Biki se zavedajo, da v odnosih z ljudmi prihaja do vzponov in padcev, živali pa jih praktično nikoli ne razočarajo.

Poleg tega veljajo rojeni v tem znaku za izjemno skrbne, zato z veseljem nesebično skrbijo za svoje živali, ki jim to vračajo z naklonjenostjo in predanostjo.

Dvojček

Dvojčki so zelo družabne osebe in ne prenesejo samote ter dolgočasja. Zato ni prav nič nenavadno, da imajo domačo žival, ki jih vselej čaka doma in poskrbi, da njihovo življenje ne zapade v rutino.

Dvojčki cenijo družbo. Velikokrat bolj od družbe ljudi, družbo živali, čeprav tudi prvih nikoli povsem ne odpišejo.

Če že ne zaradi drugega zato, ker morajo nekoga prositi, naj tedaj, ko vandrajo po svoje, popazi na njihovega hišnega ljubljenčka.

Rak

Raki so zelo čustvena in predana bitja. Odnosi z drugimi so zanje neprecenljivi. Odnosi z ljudmi in, še bolj, odnosi z živalmi.

Kajti kadar imajo občutek, da so izdani, zapostavljeni ali jih prijatelji, družina, znanci drugače razočarajo, se najraje zatečejo k živalskim prijateljem.

Družba teh jim tedaj pomeni več, kot družba ljudi in posebna naklonjenost do hišnih ljubljenčkov rakom omogoča, da tudi z njimi vzpostavijo močno čustveno vez.

Devica

Med največjimi ljubitelji živali so device. Rojeni v tem znaku se počutijo izjemno povezani z naravo in velikokrat v prid živalim povsem zanemarijo odnose z ljudmi.

Če koga nočejo razočarati, so to hišni ljubljenčki ali druge živali, tako kot ti, za razliko od ljudi, nikoli ne razočarajo njih.

Tehtnica

Tehtnice najbolj uživajo, kadar lahko skrbijo za druge, zlasti za živali. Ob njih se jim hitro izboljšata razpoloženje in počutje, izginejo temne misli in kar je najpomembnejše, ob živalih se rojeni v znamenju tehtnice nikoli ne počutijo sami in osamljeni.

Tehtnice so po naravi dobre, velikokrat posvojijo zavržene živali in neredko se zgodi, da jim družba teh pomeni več kot družba prijateljev.

Riba

Rojeni v tem znaku so izjemno skrbni in sočutni. Vselej z veseljem pomagajo drugim, kot prostovoljci sodelujejo v različnih akcijah, ki so namenjene pomoči ljudem, še večkrat pa živalim.

Te so praviloma njihovi najboljši prijatelji, saj znajo ribi pokazati hvaležnost za vsa njena dejanja in ji nudijo varno zavetje.

Živali se v družbi rib počutijo odlično in rojeni v znamenju ribe v družbi živali dobesedno cvetijo. O tem ni nobenega dvoma.

Preberite še: Horoskop: trije najplemenitejši znaki (ki jih je dobro imeti ob sebi)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 5 znakov, ki res nimajo sreče z denarjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)