Horoskop: 5 znakov, ki delijo najboljše nasvete

Kadar potrebujete dober nasvet se obrnite na nekoga, ki je rojen v katerem od sledečih astroloških znakov.

28.9.2022 ob 5:37 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 znakov, ki delijo najboljše nasvete

Dober nasvet je neprecenljiv in včasih ga potrebuje vsak. Na koga pa se tedaj, ko se znajdete v takšni ali drugačni zagati, obrniti? Thouht Catalog priporoča, da na katerega od petih astroloških znakov, ki delijo najboljše nasvete.

1. Devica

Rojeni v znamenju device imajo čudovito lastnost: nikoli jih ni strah povedati resnice. Čeprav bi včasih res lahko bili malo bolj nežni in prijazni, je dejstvo, da po zaslugi objektivne narave, trezne glave in resnobnega nastopa delijo nasvete, ki so velikokrat vredni zlata.

Oni ne zavijajo v vato, ne olepšujejo ničesar in nekomu, ki se obrne nanje, resnično povedo tisto, kar mora slišati (in ne onega, kar bi želel).

Nasveti iz ust devic zato neredko zvenijo kot graja, a v resnici z njimi hočejo pomagati in če jih boste poslušali, vam zagotovo ne bo žal.

2. Kozorog

Kadar potrebujete nasvet v zvezi z doseganjem ciljev, je kozorog pravi naslov. Rojeni v tem znamenju na podlagi lastnih izkušenj in opažanj vedo, kako premagovati ovire, ki se pojavljajo na karierni poti.

Nasveti kozorogov so vedno praktični, uporabni in neprecenljivi. Kajti prihajajo od ljudi, ki premorejo trezno glavo in na zadeve gledajo z racionalne ter realne plati.

3. Bik

Biki res znajo biti trmasti in neizprosni, a če boste rojene v tem znamenju prosili za nasvet, ga boste dobili in zanj boste hvaležni.

Njihovo svetovalno področje je obširno, nanje se lahko obrnete, kadar ste v zadregi glede čustvenih težav, kadar imate težave v odnosih ali kadar vas mučijo z delom povezani problemi.

Prizemlejni in praktični biki vselej najdejo primerno napotilo in nedvomno vam bo njihovo pomagalo iz zagate.

4. Dvojček

Na prvi pogled kaotični in raztreseni pripadniki tega zračnega znamenja so, ko gre za nasvete, neprecenljivi zavezniki.

Kajti slovijo po sposobnosti empatije, na zadeve znajo pogledati z večjih zornih kotov, ob tem njihove nasvete plemenitijo še dragocene izkušnje, ki jih dvojčki dobivajo v interakcijah z najrazličnejšimi posamezniki.

5. Riba

Rojeni v ozvezdju rib premorejo visoko čustveno inteligenco, so skrbni, prijazni in vsem želijo le najboljše.

Vse to so dejstva, zaradi katerih vedo, kako pomagati z nasvetom, ki, kadar pride od njih, nikoli ne razočara.

Oni znajo skrbno poslušati, skušajo razumeti, se vživeti v sočloveka in na podlagi okoliščin dobro svetovati. Njihovi nasveti so zato vselej dragoceni in neprecenljivi.

Preberite še: Horoskop: največji ciniki med astrološkimi znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 5 znakov, ki res dobro pojejo (in to ne samo pod prho!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)