Za lepše življenje spremenite to malenkost (glede na vaš astrološki znak)

Včasih so že drobne spremembe dovolj za to, da v življenje pogosteje posije sonce.

28.8.2019 ob 5:55 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Za lepše življenje spremenite to malenkost (glede na vaš astrološki znak)

Ne glede na to, kako srečni in zadovoljni ste, vedno je mogoče poskrbeti, da bi bilo življenje še lepše in v ta namen spremeniti nekaj malenkosti. Kaj je tisto, kar bi morali v prid temu početi drugače, svetuje Thought catalog.

Oven

Malo se umirite. Ni vse tekmovanje, ni vse bitka s časom in ni vedno pomembno, kdo na cilj pride pred ostalimi. Ter postanite malo strpnejši. Za vse bo lažje.

Bik

Prevetrite okolje, v katerem živite. Začnite s tem, da iz njega odstranite vse negativne ljudi, v družbi katerih se ne počutite prijetno, v naslednjem koraku pa poskrbite za udobnejši dom.

Dvojček

Spremenite svoja pričakovanja. Do ljudi, ki vas obdajajo in do sebe. V resnici lahko od vseh pričakujete več.

Rak

Predrugačite svoj odnos do življenja. Prenehajte se že obremenjevati s tem, kaj bi lahko šlo narobe. Verjemite, za vsakim vogalom vas ne čaka nekaj groznega.

Lev

Spremenite svojo pozornost. Ne namenjajte je več ljudem, ki je ne znajo ceniti in se prenehajte ukvarjati s stvarmi, ki jih počnete zgolj zato, da bi nekomu ustregli.

Devica

Zatrite svoj pesimizem. Opustite prepričanje, da prava ljubezen ne obstaja, da prave predanosti ni in da je sreča nedosegljiv ideal. Spustite v življenje več optimizma.

Tehtnica

Prenehajte se truditi, da bi vsem ugajali. Sprejmite dejstvo, da nikoli ne boste vsem všeč, tako kot vam nikoli ne bodo všeč vsi, s katerimi prihajate v stik.

Škorpijon

Končno že dojemite, da ne morete imeti vsega pod nadzorom. Dopovejte si, da vsega in vsakogar pač ne morete nadzorovati in da lahko vplivate le nase, na svoja dejanja ter na besede, ki pridejo iz vaših ust.

Strelec

Prenehajte verjeti, da ste najboljši, da so vam vsi dolžni slediti in raje ukrepajte v smer, da bi res postali boljša oseba.

Kozorog

Spremenite pogled na ljudi, ki vas obdajajo in ne verjemite, da vas vsi hočejo prizadeti ter vam škodovati.

Vodnar

Predrugačite svojo rutino, podajte se iz svoje cone udobja in presenetite celo sebe.

Riba

Spremenite pogled na uspeh. Ne imejte se več za zgube, prenehajte se obremenjevati s porazi in začnite ceniti zmage, ki ste jih in jih še boste v življenju nedvomno dosegli.

Morda vas zanima še: Barviti dom britanske igralke Popy Delevingne in pa Harry Styles: Vse se vrti okrog seksa in žalosti  

Preberite še: 5 astroloških znakov, ki znajo prisluhniti svojemu telesu

Priporočamo tudi: Šest najprijaznejših astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)