Horoskop: Trije znaki, ki jim ne morete zaupati skrivnosti (in trije, pri katerih je ta varna)

Nekateri astrološki znaki ne morejo in ne znajo skrivnosti zadržati zase, pri drugih je ta globoko zakopana in je za nobeno ceno ne bi izdali.

7.6.2020 ob 5:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije znaki, ki jim ne morete zaupati skrivnosti (in trije, pri katerih je ta varna)

Nekaterim lahko brez skrbi zaupate. Vaše skrivnosti so pri njih varne. Pri drugih ste bolj previdni. Kajti ne glede na to, kako sveto vam zatrjujejo, da vaših skrivnosti ne bodo izdali, ob prvi priložnosti novice ponesejo na druga ušesa.

Na to, kako varna je pri nekomu skrivnost, vpliva tudi znamenje, v katerem je posameznik rojen. Pure Wow niza tri znake, ki jim lahko brez skrbi poveste vse in tri one, ki jim ni najbolj pametno zaupati.

Znamenja, ki znajo ohraniti skrivnost

Škorpijon

Za rojene v tem znamenju ste lahko prepričani, da bodo vaše skrivnosti, če bo treba, nesli s seboj v grob. Ali še dlje.

Tihi in skrivnostni škorpijoni pač nikoli ne izkoristijo ali izdajo zaupanja in pri njih so tudi najbolj zaupne informacije, ideje, misli ali dejstva povsem varni.

Riba

Tako kot škorpijon je tudi riba občutljivo vodno znamenje, kar pomeni, da bo z vašimi skrivnostmi ravnala enako skrbno, kot ravna s svojimi.

Nesebične ribe bi storile vse, da drugega ne bi prizadele in izdale, zato se v njihovi družbi lahko povsem odprete. One bodo molčale in pri njih bodo vaše skrivnosti varne. Tako varne, kot v dobro skritem dnevniku ali pri terapevtu.

 

Lev

Levi so po naravi izjemno zvesti in vredni zaupanja. Čeprav jih drugi včasih prepoznajo kot s samimi seboj obsedene egocentrike, pozornosti nase ne pritegnejo na račun drugih.

Kar pomeni, da ne bodo naprej delili sočnih zadev, ki jim jih je nekdo zaupal. Ne, pri levih so skrivnosti dobesedno zapečatene. Za vedno in ne glede na vse.

Znamenja, ki ne znajo varovati skrivnosti

Strelec

Zabavljači med znaki zodiaka, ki druge velikokrat zabavajo s pripovedovanjem zgodbic. Ne glede na to, kje je njihov izvor. In če je podlaga za dobro zgodbico skrivnost, ne bodo pomišljali in bodo z njeno pomočjo pritegnili pozornost ter poslušalcem zagotovili zabavo.

Oni si pač ne morejo pomagati. Ne glede na to, kakšne posledice prinese njihova gostobesednost.

Dvojček

Še eno klepetavo znamenje, ki preprosto ne more in ne zna molčati. Dvojčkom vlada Merkur, planet komunikacije in zato ni prav nič čudnega, da jim jezik teče kot namazan, pri tem pa se ne ozirajo na vir njihovih besednih nastopov.

Če je to zaupana skrivnost, tudi prav. Saj ne, da bi s tem koga hoteli prizadeti, le skrivnosti ne morejo in ne znajo zadržati zase.

Devica

Tudi devicam vlada Merkur, hkrati imajo rade trače. Kombinacija, ki ne obljublja, da bi bile vaše skrivnosti pri rojenih v tem znaku varne.

Oni sicer radi pomagajo, a ob prvi priložnosti drugim pripovedujejo o nespretnostih, napakah in zablodah tistih, ki so jim priskočili na pomoč. Vmes pa navržejo še kakšno zaupano skrivnost. Zato z devicami previdno.

Preberite še: Sedem izjav res zaljubljenega moškega

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest genialnih astroloških znakov z izjemno inteligenco


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)