Horoskop: 3 znaki, ki jih čaka čudovita zima (za enega bo prav magična)

Za tri astrološke znake bo letošnja zima prinesla dinamično življenje in bogate prilive.

6.11.2022 ob 7:34 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 3 znaki, ki jih čaka čudovita zima  (za enega bo prav magična)

Med vsemi astrološkimi znaki so trije srečneži, ki se jim obeta čudovita zima. Tako z vidika dinamičnega življenja kot s stališča materialnega blagostanja.

Vse se bo odvijalo v pravo smer, cvetelo bo poslovno in cvetelo bo ljubezensko življenje. Samski bodo srečali sorodno dušo, tisti v zvezi bodo spretno premagovali nesoglasja.

Kateri se res lahko veselijo mrzlega obdobja leta, razkriva portal 24sata.hr.

Bik

Za rojene v tem znaku prihaja obdobje, v katerem bi morali izkoristi res vse, kar jim ponuja. Čas je za razmislek o preteklost in o vsemu, kar so se naučili, za svež pogled na svet in za načrte, katerih podlaga so nekdanje izkušnje.

Bikom se to zimo obetajo pozitivne spremembe na področju kariere, zima bo dober čas tudi za povezovanje z drugimi, za druženje in dobro komunikacijo na osebnem ter poslovnem področju.

Redkeje kot sicer se bodo počutili osamljeni, saj bodo spoznavali čudovite ljudi in stkali kvalitetna prijateljstva. Biki v zvezi bodo uživali popolno podporo partnerja, kar bodo vsekakor znali ceniti.

Devica

Prišel bo čas, ko bodo device nagrajene za ves svoj trud, prav pozimi pa bodo njihove sposobnosti najbolj prišle do izraza.

Deležne bodo veliko upravičenih pohval, ki jim bodo dale še dodaten zanos za trud za vnaprej. Tudi njihovo razpoloženje bo odlično, kreativnost pa na vrhuncu, kar se bo poznalo na delovnih uspehih in v zasebnem življenju.

Od nedavnega samske device se bodo še pobirale po razhodu, a to ne pomeni, da si bodo zaprla vrata za ljubezen. Ta bo nekoč nedvomno prišla, prav pa je, da si vzamejo čas za prebolevanje.

Device v zvezi bodo uspešno rešile nekatera že dlje trajajoča nesoglasja in se bolj posvetila pozitivnim platem razmerja.  Na zadeve bodo pogledale z novega, boljšega stališča.

Kozorog

Astrologi rojenim v tem znaku napovedujejo prav magično zimo. Za njimi je turbulentno leto, polno vzponov in padcev in končno bodo lahko v miru uživali v sadovih svojega dela.

Bolj, kot na nove izzive, se bodo kozorogi to zimo pripravljali na vlaganje v prihodnost in v napredek. Točno bodo vedeli, česa si želijo in tudi, kako cilje doseči. Pred njimi so meseci polni optimizma in pozitivne energije. Kvalitetno se bodo povezovali z drugimi ljudmi in si znali vzeti čas tudi zase.

Saj jim bo povsem jasno, kako pomembna sta odmor in počitek.

Preberite še: Horoskop: največji ciniki med astrološkimi znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 5 znakov, ki res dobro pojejo (in to ne samo pod prho!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)