Horoskop: Teh šest astroloških znakov ima največje srce

Rojeni v nekaterih astroloških znakih premorejo mehko dušo in veliko srce.

16.9.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Teh šest astroloških znakov ima največje srce

So prijazni, uslužni, ustrežljivi ter vedno radi priskočijo na pomoč. Po svojih zmožnostih in sposobnostih skrbijo za lepši svet in prijaznejšo družbo ter jih imajo vsi radi.

To velja za rojene v astroloških znakih, ki premorejo res veliko srce ter nikoli ne razočarajo. Kateri so ti, razkriva Thought catalog.

Rak

Zagotovo ni presenečenje, da so raki na prvem mestu. Po prijaznosti in ustrežljivosti prekašajo ostale astrološke znake, kajti raki so znani po dobrem srcu, pripravljenosti pomagati pomoči potrebnim in so ljudem, ki jih imajo radi, izjemno predani, kar se trudijo pokazati na vse mogoče načine.

Tudi tako, da vsem, ki so jim blizu, skušajo kar najbolj olajšati stiske, tegobe in življenje na sploh.

Riba

Ribe premorejo dobro dušo in veliko srce. Čustveni pripadniki tega znamenja dobro prepoznavajo občutke drugih ter jim, kadar se znajdejo v takšnih ali drugačnih težavah, nudijo veliko podpore, sočutja in razumevanja.

Oni ne odnehajo, dokler nekomu ne pomagajo premagati stisk, dilem in frustraciji. Ne glede na to, kako globoke ter boleče so.

 

Lev

Čeprav se rojenih v tem znamenju drži sloves, da so egocentrični in zagledani vase, imajo levi veliko srce. So radodarni in zvesti zato tedaj, ko njim dragi potrebujejo pomoč ali zaščito, nikoli ne oklevajo ter jim nudijo varno zavetje in miren pristan.

S pozitivnim pogledom na svet in neskončno življenjsko energijo zmorejo odpihniti še tako temne oblake in so zato velikokrat nepogrešljivi na življenjski poti.

Oven

Ovni se ponašajo z neizmerno veliko energije. Svoja čustva nosijo na dlani in želijo kar najbolj intenzivno okušati vse, kar jih obdaja. Res je, da so včasih malo naporni, a to ne pomeni, da človeku v stiski kdaj obrnejo hrbet.

Ne, vihravi ovni so vedno pripravljeni na akcijo in pomagati ter so za ljudi, ki jih imajo radi, pripravljeni premikati gore. Prav njihova pozitivna energija je velikokrat neprecenljiva pomoč.

Devica

Modre device so res kritične in včasih ostre, vendar pod hladno masko skrivajo veliko srce.

Za prijatelje, člane družine, druge bližnje ali popolne neznance bi storile domala vse in bi jih, čeprav z zadnjimi močmi, rešile iz zagat ter jih zavarovale pred včasih zlobnim svetom.

Kozorog

Tudi kozorogi so na prvi pogled hladni, zadržani ter odmaknjeni. A tudi pod tem površjem se skrivata dobra duša ter prav takšno srce. Oni vedno vedo, kako nuditi pomoč ali spodbudno besedo.

Čeprav niso najbolj spretni pri izražanju čustev, ljudem, ki jih imajo radi, vselej krijejo hrbet ter jim pomagajo iz velikih ali malih zadreg. Nobenega dvoma ni, da se je na kozoroge vedno mogoče zanašati.

Preberite še: Horoskop: Izgovor, s katerim si uničujete življenje (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest najbolj neodvisnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)